Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 8
Kampeerterrein: 5 ha

Camping Simply Canvas

Simply Canvas is een luxe kleine camping met 6 safaritenten en een zwembad onder leiding van Nederlandse eigenaren in de Lot et Garonne (Zuidwest-Frankrijk). U bent van harte welkom om een eco vriendelijke vakantie op deze fraaie glamping camping met prachtige uitzicht over de heuvels van Zuidwest-Frankrijk. U verblijft in een van de 6 comfortabele safaritenten op deze kleinschalige camping in Frankrijk, vlakbij Bergerac. Camping Simply Canvas is landelijk gelegen, met zwembad en safaritenten met terras, kitchenette en eigen badkamer. U komt hier om te genieten van luxe en rust! Op het terrein van 5 hectare zijn een speelschuur, gezamenlijke ruimte aanwezig en kunt u genieten van heerlijk (biologische) gerechten. Simply Canvas is een kindvriendelijke camping, maar ook ideaal voor met zijn tweetjes of de familie. In de zomer zijn er veel gezinnen met kinderen. In het hoofdseizoen staan we weer open voor veel zomerpret met families en kunt u komen genieten van het zwembad, het heerlijke weer, maar ook weer twee weken yoga voor families.

Yoga workshops en meer

De stilte, de prachtige omgeving en de comfortabele accommodatie zorgen voor de perfecte omgeving voor workshops en retraites op velerlei gebied zoals een cursus bezinning, bindingkamp en yoga.

Glamping Simply Canvas in de Lot et Garonne

In de zomer is het in de Lot et Garonne heerlijk weer. Het is hier dan ook een heerlijke basis voor een wandelvakantie, fietsen en wijnproeven in een van de wijn chateaus uit de regio Aquitaine. U kunt uitstapje smaken naar Eymet, Bergerac, St Emilion en Bordeaux. Bezoek een van de vele kastelen, vestingstadjes en Franse marktjes  Het kleine dorpje Saint-Jean ligt op de rand van de departementen Lot et Garonne en de Dordogne. Het grootste wijngebied in Zuidwest Frankrijk is hier gesitueerd. Het gebied hier wordt ook wel het Toscane van Frankrijk genoemd. De schoonheid van het landschap en de glooiende heuvels zullen u niet teleurstellen.

We hebben een aantal opties voor Simply Canvas voor je op een rijtje gezet:

Simply Canvas

Frankrijk Aquitaine Lot-et-Garonne Saint-Jean-de-Duras

Bonac, 47120 Saint Jean de Duras

0033 (0)6 81 76 85 94
Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - oktober