Alle foto's

Camping du Lac de Néguenou

Camping du Lac de Néguenou is een gezinscamping in Prayssas op 18 kilometer van Agen gelegen in een privépark met meer in de Lot-et-Garonne in de Aquitaine. Deze camping is uitermate geschikt voor iedereen die houdt van rust, sport en openluchtactiviteiten.

De kampeerplaatsen liggen in de verkoelende schaduw en de helft van de plekken beschikt over een elektriciteitsaansluiting. Er is ook ruimte om groepen te ontvangen. Voor campers heeft de camping een speciaal servicepunt beschikbaar. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een houten chalet of een van de mobilhomes. De huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien. In de zomermaanden is de snackbar geopend waar u drankjes, ijsjes en snacks kunt kopen.

Tijdens de maanden juli en augustus zijn er vijf dagen per week leuke activiteiten. Zo kunt u aquagymlessen volgen, jeu de noulestournooien spelen en genieten van een heerlijk diner met alle andere campinggasten. Op het meer kan er worden gevist. Ook kunt u kano’s en waterfietsen huren om een tochtje op het water te maken. Verder vindt u een zwembad op camping du Lac de Néguenou. Voor wie van ontspanning houdt, kan een massage boeken. Kinderen amuseren zich in de kinderboerderij, de speeltuin en het springkasteel.

Gezinscamping du Luc de Néguenou in de Aquitaine

Camping du Lac de Néguenou ligt op maar 22 kilometer van het attractiepark Walibi, goed voor een dag vol plezier met het hele gezin. Iets dichterbij vindt u de bastide van Prayssas die bekend staat vanwege haar zomermarkten. In de buurt van de camping zijn tal van natuurparken en eeuwenoude monumenten te bewonderen. Daarnaast is de Lot-et-Garonne een paradijs voor gastronomieliefhebbers. Ga voor een gastronomisch diner naar La Bastide Saint Louis in Prayssas, restaurant La Villa Smeralda in Pujols of Les 4 Saveurs in Bazens. Ook zijn er grotten, een exotische tuin, kastelen en een avonturenpark in de bossen in de buurt.

Overige information van deze accommodatie

Camping du Lac de Néguenou
Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Lot-et-Garonne Prayssas

Domaine de Neguenou, 47360 Prayssas

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Blurred map of Europe