Algemene gegevens

Staanplaatsen: 60
Huuraccommodaties: 13
Kampeerterrein: 1 ha
Hoogte: 108 m

Camping De Bergougne

Camping de Bergougne is een rustige en schaduwrijke familiecamping in de Périgord vlakbij de idyllische bastide van Villeréal. Breng uw vakantie door langs het zwembad op de camping of gooi een hengel uit in het privé-meer in de mooie Lot-et-Garonne.

Op deze camping geniet u van alle rust zonder luide animatie in de avond. Daartegenover wordt u elke dinsdagavond in de zomermaanden een diner met campinggasten aangeboden. Elk week een ander thema, zoals een Spaanse avond of lokale streekproducten.

Familiecamping camping De Bergougne

Rondom de camping de Bergougne vindt u vele wandelroutes en fietspaden. Cultuurliefhebbers gaan op onderzoek in de beroemde grotten van Lascaux en Cromagnon. Ook de middeleeuwse dorpjes Bergerac en Cahors zijn de moeite waard. De Dordogne is het land van de 1000-en-1 kastelen. Bezoek de mooiste exemplaren in Castelnaud, Biron en Monbazillac.

We hebben een aantal opties voor Camping De Bergougne voor je op een rijtje gezet:

Camping De Bergougne

Frankrijk Aquitaine Lot-et-Garonne Villeréal

Alexis ou Angélique Bru, 47210 Rives/VILLEREAL

+33 (0)5 53 36 01 30
begin mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.