Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 20
Kampeerterrein: 5 ha

Domaine de la Gagère

Naturisme beleven op naturistencamping Domaine de la Gagère in het hart van de Bourgogne, in het Nationaal park de Morvan. Dit is één van de mooiste regio’s van Midden-Frankrijk, rijk aan cultuur, maar bovenal aan natuurschoon en rust. De naturistencamping Domaine de la Gagèr is in één dag goed bereikbaar. Een heerlijke plek om prettig bloot te recreëren en in je blootje te kunnen genieten van de naturistische activiteiten voor jong en oud. Van kleine ‘aire naturelle naturiste” in 1993, met toen nog maar 12 plaatsen en nu uitgegroeid tot een volwaardige 4 sterren naturisten ‘Camping de Qualité’ met 120 kampeerplaatsen van minimaal 100 m², vrijwel allemaal voorzien van elektra en diverse luxe verhuurmogelijkheden, een heerlijke plek voor naakt vakantie vieren. Bloot lopen met een plus!

Naturistencamping in de Morvan

Naturistencamping Domaine de La Gagère ligt in het hart van Frankrijk, in Bourgondië, tussen Autun en Luzy: verscholen in de heuvels van de zuidelijke Morvan, het prachtige granietgebergte met zijn uitgestrekte bossen en velden, vol bronnen en meren. Het natuurpark Morvan is befaamd om zijn avontuurlijke wandelpaden, riviertjes en haar coulissen-landschap. U kunt prachtige wandelingen maken, er zijn diverse bergmeertjes en watervallen te bezoeken, maar ook een dagtocht door de Morvan zal u versteld doen staan van de schoonheid en de natuur. U kunt de rijke cultuurgeschiedenis van Bourgondië proeven in de Romeinse stad Autun, het prachtige Beaune, het schilderachtige dorp Vézelay, met zijn basilique Ste. Madelaine, de abdij van Cluny, de hoofdstad van Bourgondië Dijon en niet zo ver van La Gagère de opgravingen van de Mont Beuvray, ook wel Bibracte geheten. Ook zijn er in de omgeving van La Gagère verschillende mooie golfbanen, waar u voor een redelijk tarief fantastisch kan golfen. In Bourgondië worden de oude tradities in ere gehouden: een goede (Bourgondische) keuken en een hartelijk onthaal.

We hebben een aantal opties voor Domaine de la Gagère voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €22,15 €25,10 €29,50 per dag
Extra persoon €6 €6,80 €8 per dag
Kind 3-12 jaar €3 €3,40 €4 per dag
Huisdier €3 €3,40 €4 per dag
Tourcaravan €42 €53 €70 per dag
Mobilhome €48 €57 €80 per dag
Chalet Type A €364 €427 €630 per week
Chalet Type B €378 €497 €665 per week
Chalet Type C €399 €532 €735 per week

Domaine de la Gagère

Frankrijk Bourgogne Nièvre Luzy

Lieu dit La Gagère, 58170 Luzy

+33 (0)3 86 30 48 11
Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.