Algemene gegevens

Staanplaatsen: 110
Huuraccommodaties: 22

Domaine Des Messires

Domaine Des Messires is een camping midden in de natuur van de Vogezen. De camping ligt aan het einde van een klein weggetje omringt door bossen en weilanden aan de oevers van een meer van vijf hectares. Met een beetje geluk, kunt u bevers spotten tijdens een avondwandeling langs het water. De camping heeft met name kampeerplekken. Er zijn in totaal 120 plaatsen, inclusief 14 ingerichte tenten en 20 mobilhomes. U kunt aan het water kamperen, langs een beekje of naast de speeltuin. Maar u kunt ook kiezen voor een ingerichte tent of een mobilhome. Vanaf het terras van de bistro heeft u uitzicht op het meer en de groene heuvels van de Vogezen.

Familiecamping aan een meer

Het meer van vijf hectare is onze belangrijkste trekpleister en hoort bij de camping. Het water wordt gevoed door verschillende waterbronnen en is daardoor van uitstekende kwaliteit. Er is een strandje, je kunt er heerlijk zwemmen of een kanotochtje maken. De camping heeft kano’s die u gratis kunt lenen. Vissers kunnen aan het water of in een bootje een hengeltje uitgooien, waarna ze de vissen na de vangst uiteraard weer terugzetten.

De Vogezen, een paradijs voor Wandelaars

Domaine des Messires ligt midden in de Vogezen en wordt omringd door een berglandschap. Dankzij de honderden kilometers aan wandel- en mountainbikepaden kunt u de omgeving optimaal ontdekken, zoals de natuurparken Ballons des Vosges en Vosges du Nord. Achter de Vogezische bergpas strekt de Elzas zich uit met zijn talloze wijngaarden.

Domaine Des Messires

Frankrijk Lorraine Vogezen Herpelmont

Rue des Messires, 88600 Herpelmont

+33 (0)3 29 58 56 29