Algemene gegevens

Staanplaatsen: 64
Huuraccommodaties: 13

Domaine des Ulèzes

Domaine des Ulèzes is een heerlijke groene camping bij een meer in de Drôme in Rhône-Alpes. Op deze camping komt u tot rust en geniet u van de prachtige omgeving. De camping is klein en groen en heeft 64 kampeerplaatsen en 13 huuraccommodaties. Huur een ruime kampeerplaats of een mooie huuraccommodatie en geniet van een ontspannen vakantie op camping Domaine des Ulèzes. Voor de kinderen is er genoeg te doen. Er is een zwembad, verschillende speeltoestellen en een springkussen.

Camping in de Drôme aan een meer

Domaine des Ulèzes is gelegen in een prachtige omgeving van de Drôme. U wordt verwelkomt door enthousiaste eigenaren en ervaart een fijne, gezellige sfeer op de camping. Wat van de omgeving zien? Huur een mountainbike en ontdek het mooie gebied. Bij terugkomst kunt u genieten van een lekkere maaltijd bij het restaurant.

We hebben een aantal opties voor Domaine des Ulèzes voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €14,80 €18,50 €24,50 per dag
Extra persoon €4,90 €5,50 €6,00 per dag
Kind t/m 15 jaar €3,90 €4,50 €5,50 per dag
Hond €2,50 €2,50 €2,50 per dag
Mobile home 4 personen €380 €440 €635 per week
Mobile home 6 personen €420 €490 €650 per week

Domaine des Ulèzes

Frankrijk Rhône-Alpes Drôme Saint-Donat-sur-l'Herbasse

400 av Raymond Pavon Route de Romans
26260 St. Donat-sur-l’Herbasse

+33 (0)4 75 47 83 20
Engels, Frans, Nederlands
begin april - eind augustus

1 Beoordeling

Review schrijven
  1. Onthaasten gaat hier vanzelf

    Ook dit jaar op Domaine des Ulèzes aangekomen om in de eerste week van de vakantie te onthaasten en in vakantiemodus te schakelen. Dat gaat hier eigenlijk vanzelf, warm weertje ,zwembad, rivier en veel leuke gasten van allerlei nationaliteiten. De Nederlandse Marit doet haar uiterste best om de kindertjes een leuke vakantie te bezorgen en de eigenaars Regis en Babette zijn gastvrij en proberen iedereen een fijne plek op de camping te geven. In de onmiddellijke omgeving van de camping zijn diverse supermarkten en natuurlijke de Franse bakkers met hun heerlijkheden. Al met al een fijne familiecamping waar je tot rust kan komen.

    Gereis met partner in juli 2015.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.