Alle foto's

Camping Domaine d’Inly

Camping Domaine d’Inly in Pénestin is een gezinscamping op 2 kilometer van de Atlantische kust in de Morbihan in Bretagne. Tal van activiteiten voor het hele gezin, een mooi zwembad en een kinderboerderij.

De kampeerplaatsen op Domaine d’Inly zijn ruim, tussen de 80 en 130 m2 groot. Kies een plekje in de zon of juist een plaats in de schaduw. Rustig kamperen met uitzicht op het meer, of liever in de buurt van het zwembad: het kan allemaal. U kunt gebruikmaken van een elektriciteitsaansluiting, vuilwaterafvoer en een waterpunt in de buurt. Naast traditioneel kamperen kunt u ook uw vakantie doorbrengen in een comfortabele mobilhome die van alle gemakken is voorzien. De camping beschikt over een bar, een restaurant, een supermarkt en een wasserette zodat u ook op vakantie een wasje kunt draaien.

Vervelen bestaat niet op camping Domaine d’Inly. Gedurende het gehele seizoen zijn er tal van activiteiten voor alle leeftijden. Word wakker tijdens de ochtendgymnastiek, aquagymlessen of doe mee aan cardiotraining of steplessen. Op de tennisbaan kunt u tennislessen volgen. De Family Club is een paradijs voor gezinnen. Een minidorpje met een speeltuin en een kinderboerderij. Voor sportliefhebbers is er een volleybalveld, tafeltennis en een sportveld. Het zwembad op de camping is omheind en rondom het water kunt u gebruikmaken van de ligstoelen.

Gezinscamping Domaine d’Inly in Bretagne

Aan de 25 kilometer lange kust van Pénestin kunt u kiezen uit tal van stranden. Houdt u van zwemmen en zonnen? Of gaat u liever kitesurfen, zeilen of surfen? Een strand voor ieder. Ook als u houdt van de historie van de Tweede Wereldoorlog kunt u vele monumenten bezoeken in de Morbihan. Ontdek het strand van Mine d’Or, op twee kilometer van camping Domaine d’Inly, met prachtige rotspartijen. Ga gezellig mosselen eten in de haven van Tréhiguier en bezoek ook zeker de zoutstranden in de buurt.

Bekijk alle Yelloh! Village campings

Overige information van deze accommodatie

Camping Domaine d’Inly
Frankrijk Bretagne Morbihan Pénestin

56760 Penestin

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
april - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe