Camping Domaine du Haut des Bluches in La Bresse is een bergcamping in de Vogezen met directe toegang tot vele wandelingen in de Lorraine.

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 109
Huuraccommodaties: 20
Kampeerterrein: 4,2 ha
Hoogte: 710 m

Domaine du Haut des Bluches

Camping Domaine du Haut des Bluches in La Bresse is een bergcamping in de Vogezen met directe toegang tot vele wandelingen en sneeuwtochten in de winter in de Lorraine. De camping is het gehele jaar geopend, zowel in de winter als in de zomer. De kampeerplaatsen op het kampeerterrein liggen half in de zon en half in de schaduw. Zowel in de winter als in de zomer kunt u gebruikmaken van de verwarmde sanitairruimten met douche, toilet en wasbakken. Daarnaast verhuurt de camping ook houten chalets gelegen net naast een smal riviertje. De huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Ook kunt u overnachten in een van de hotelkamers van de camping. In de snackbar kunt u afhaalmaaltijden bestellen en picknickmanden vol lekkers. Er is ook een broodservice. In de maanden juli en augustus is er een Kids Club voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Twee keer in de week worden er leuke activiteiten en spelletjes georganiseerd. In het waterpark dat op 4 kilometer van camping Domaine du Haut des Bluches ligt hebben kinderen tot 13 jaar gratis toegang om de hele dag te zwemmen.

Campings in de Vogezen

Rondom camping Domaine du Haut des Bluches zijn er volop dingen te beleven. In de winter kunt u in de Vogezen prachtige tochten met sneeuwschoenen maken of skiën in de bergen. Ook is er in het winterseizoen een gratis pendelbus die u van de camping naar het skidomein vervoert. In de zomer maakt u verschillende fiets- en mountainbiketochten om de indrukwekkende natuur van de Lorraine te verkennen.

We hebben de beste opties voor Domaine du Haut des Bluches voor je op een rijtje gezet:

Domaine du Haut des Bluches

Frankrijk Lorraine Vogezen La Bresse

5 route des Planches, 88250 La Bresse

0033 (0)3 29 25 64 80
Duits, Engels, Frans
januari - december

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.