Algemene gegevens

Staanplaatsen: 137
Huuraccommodaties: 34
Kampeerterrein: 5 ha
Hoogte: 140 m

Domaine le Moulin Neuf

Camping Domaine Le Moulin Neuf is een landelijke gezinscamping in de Gard (Languedoc-Roussillon). Het domein ligt bij een pittoresk Frans dorpje in het zuiden van Frankrijk, in een mooie natuurlijke omgeving waar u geniet van alle rust. De twee verwarmde zwembaden samen met de vele leuke activiteiten zorgen voor een onbezorgde en actieve vakantie. De ruime kampeerplaatsen op Domaine Le Moulin Neuf Neuf zijn afgebakend door struiken en de sanitairblokken zijn centraal gelegen op de camping. In het vakantiepark vindt u goed onderhouden huuraccommodaties die het gehele jaar toegankelijk zijn. De typische Provençaalse huisjes zijn voorzien van keuken en een badkamer met toilet. Tijdens uw verblijf op Domaine Le Moulin Neuf staan er volop leuke activiteiten op het programma. Zo is er een Kids Club voor kinderen van 5 tot 11 jaar. Er worden verschillende sportieve toernooien gehouden zoals tafeltennis, volleybal en jeu de boules. Waterliefhebbers doen mee met waterpolo en aquagym. ’s Avonds zijn er dansavonden en gezellige muzikale diners.

Vakantie in de Gard

De rijke geschiedenis van de Gard is terug te vinden in de mooie historische steden zoals Uzès, Nîmes en Avignon.  Vele monumenten zoals Le Pont du Gard, le Palais des Papes en la Maison Carrée zijn zeker een bezoek waard als u van cultuur houdt. Liefhebbers van sport huren een kano of kajak en vermaken zich op de wateren in de Languedoc-Roussillon.

We hebben een aantal opties voor Domaine le Moulin Neuf voor je op een rijtje gezet:

Domaine le Moulin Neuf

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Uzès

St. Quentin-la-Poterie, 30700 Uzès

 

+33 (0)4 66 22 17 21
Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.