Alle foto's

Camping Domaine de Pont-Mahé in Assérac

Camping Domaine de Pont-Mahé in Assérac is een driesterren camping in de Loire-Atlantique op 250 meter van het strand met een fantastisch uitzicht op de oceaan in de Pays-de-la-Loire. Of u nu houdt van zwemmen in de zee of in het zwembad, bij deze camping vindt u het allebei.

De kampeerplaatsen zijn ruim en afgebakend door struiken en hagen. Het kampeerterrein staat vol met bloemen en bomen en wordt goed onderhouden. De sanitairblokken zijn ook toegankelijk voor mindervaliden. Naast plekken voor tenten, caravans en campers zijn er ook verschillende huuraccommodaties. Voor de lekkere trek kunt u terecht bij de bar en het restaurant voor frietjes, pizza’s en ijs. In de zomermaanden is er een campingwinkel met vers brood en kranten.

De hele familie komt samen rond het overdekte en verwarmde zwembad op camping Domaine de Pont-Mahé. Kom tot rust op de ligstoelen en lees een goed boek. In juli en augustus worden er niet alleen gezellige dansavonden gehouden, er is ook bingo, karaoke en veel muziek. Overdag zijn er sportieve toernooien, zoals een jeu de boules wedstrijd. Kinderen vermaken zich tijdens de creatieve workshops en het hele gezin gaat op excursie en maakt een wandeling langs de zee.

Mooie 3-sterrencamping Domaine de Pont-Mahé

Rond camping Domaine de Pont-Mahé vindt u vele watersporten zoals zeilen, kitesurfen, kanoën en kajakken. Doet u het liever iets rustiger aan? Huur een fiets en maak mooie fietstochten langs de kust of trek het binnenland in via de Vélocéan. De camping is vlakbij de steden Vannes et Nantes. De ideale bestemming voor een regenachtige dag. Ontdek ook het zout van het schiereiland de Guérande. De zoutpannen strekken zich uit over een landtong van 2000 hectare. Een indrukwekkend gezicht. Vanaf de camping zijn er ook talloze tochten te maken per paard.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Flower Camping Domaine de Pont-Mahé voor je op een rij gezet:

Flower Camping Domaine de Pont-Mahé
Frankrijk Pays de la Loire Loire-Atlantique Assérac

rue Pont-Mahé, 44410 Assérac

Engels, Frans
april - oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe