Algemene gegevens

Staanplaatsen: 79
Huuraccommodaties: 36
Kampeerterrein: 1,7 ha

Camping le Mindin

Camping le Mindin in Saint-Brévin-les-Pins is een familiecamping gelegen te midden van pijnbomen en eikenbomen vlakbij de Atlantische kust in de Loire-Atlantique in de Pays-de-la-Loire. Deze dynamische camping biedt veel animatie en activiteiten voor het hele gezin.

De kampeerplaatsen liggen verspreid over een campingterrein van 1,7 hectare en zijn afgebakend. Daarnaast zijn er ook huuraccommodaties tot 8 personen en ingerichte tenten tot 5 personen. U kunt uw was gewoon wassen op de camping, want er is een wasmachine en een droger aanwezig. Als u geen zin heeft om zelf te koken haalt u een paar lekkere afhaalmaaltijden of u komt een hapje eten in de pizzeria of de snackbar. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de campingwinkel.

Het zwembad is overdekt en verwarmd, dus u geniet ook van het warme water als het regent. Voor kinderen is er leuke animatie, spelletjes en een speeltuin. Of wat dacht u van een wedstrijdje sumoworstelen? Houdt u het liever iets rustiger, doe dan mee aan een jeu de boules wedstrijd of tafeltennis. Ook in de avond worden er gezellige activiteiten georganiseerd zoals thema-avonden en karaoke. In het hoogseizoen kunt u zelfs een massage boeken via de receptie van camping le Mindin.

Familiecamping Le Mindin in de Loire-Atlantique

Rondom camping le Mindin zijn er volop attracties voor het hele gezin. Dierenpark Parc de Ker Anas in Saint-André-des-Eaux, het Océarium in Le Croisic of Le Sentier des Daims waar oude legenden tot leven komen. Ontdek ook de geschiedenis van Saint-Brévin en breng een bezoekje aan het Musée de la Marine. Guérande is bekend om haar zoutvelden en zeker een aanrader. In de buurt van de camping kunt u bowlen, schaatsen en verschillende watersporten beoefenen.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Mindin voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Mindin

Frankrijk Pays de la Loire Loire-Atlantique Saint-Brévin-les-Pins

32 avenue du Bois, 44250 Saint-Brévin-les-Pins

+33 (0)2 40 27 46 41
Engels, Frans
gehele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.