Algemene gegevens

Staanplaatsen: 78
Huuraccommodaties: 93
Kampeerterrein: 4,5 ha

Camping Le Patisseau

Camping Le Patisseau in Pornic is een familiecamping vlakbij de Atlantische kust in een groene omgeving in de Loire-Atlantique in de Pays-de-la-Loire. U beleeft volop plezier met het grote aanbod animatie voor zowel groot als klein.

De kampeerplaatsen liggen verspreid in een decor van bomen en groen. Alle plaatsen zijn uitgerust met een elektriciteitsaansluiting en in de nabijheid van een sanitairblok met warm water. Daarnaast biedt de camping verschillende huuraccommodaties voor elk budget. Huur een stacaravan, chalet of een ingerichte tent. De accommodaties beschikken over een terras. In de maanden juli en augustus is er een kruidenierswinkel met verse groenten en fruit. Ook kunt u strandartikelen vinden in het winkeltje. Als u geen zin heeft om een avondje zelf te koken kunt u lekkere afhaalmaaltijden bestellen bij het restaurant.

Tijdens het hoogseizoen is er van alles te beleven op camping Le Patisseau. Wordt ’s ochtend wakker tijdens aquagym. In de middag kunt u volleyballen, basketballen of jeu de boules spelen. Ook de avonden zijn goed gevuld op de camping. Gezellige dansavonden, magie en muziek. Het verwarmde zwembad is het middelpunt van de camping met een waterglijbaan, een peuterbadje en ligstoelen rondom.

Familiecamping Le Patisseau in de Loire-Atlantique

Het stadje Pornic is beroemd vanwege haar haven en haar kasteel. Nantes is ook een aanrader waar u zich waant in de wereld van Jules Verne. In juli wordt er op een paar passen van camping Le Patisseau elk jaar een grote rommelmarkt gehouden met maar liefst 150 exposanten. Bij La Fraiserie kunt u heerlijke zelfgemaakte ijsjes eten en lekkere aardbeienlikeur kopen.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Patisseau voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Patisseau

Frankrijk Pays de la Loire Loire-Atlantique Pornic

29 rue du Patisseau, 44210 Pornic

+33 (0)2 40 82 10 39
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.