Camping le Moulin de l'Eclis is een verzorgde familiecamping gelegen aan de Atlantische kust in het land van de Loire in het westen van Frankrijk.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 79
Huuraccommodaties: 63
Kampeerterrein: 3,8 ha

Camping le Moulin de l’Eclis

Camping le Moulin de l’Eclis is een verzorgde familiecamping gelegen aan de Atlantische kust in het land van de Loire (Pays de la Loire) in het westen van Frankrijk. Volop gezelligheid, animatie, sport en plezier op en nabij de camping. De kampeerplaatsen op camping le Moulin de l’Eclis zijn afgebakend en met of zonder schaduw. Er zijn enkele plaatsen met uitzicht op het strand. Mindervaliden kunnen een speciaal uitgeruste stacaravan huren met aangepaste rolstoel voor het strand. Het waterparadijs bestaat uit een overdekt en een openlucht zwembad en het water is lekker verwarmd. Voor de kleintjes is er een apart peuterbad. Op camping le Moulin de l’Eclis is er volop veel te doen voor kinderen: twee trampolines, een speeltuin en een Kids Club. Er staat natuurlijk ook karaoke en andere thema-avonden op het programma.

Volop avontuur in de Loire-Atlantique

Vanaf camping le Moulin de l’Eclis is er een directe toegang tot het zandstrand voor uren waterplezier. Daarnaast is de camping het ideale startpunt om le Morbihan en de Loire-Atlantique te ontdekken. Maak een gezellig uitstapje met het hele gezin naar Océarium du Croisic en bewonder de haaien. Altijd al eens willen kitesurfen? Op een paar meter van le Moulin de l’Eclis ligt een heus kitesurfschool. Ook kunt u waterskiën of windsurfen. Of wat dacht u van een tochtje in de lucht tijdens het parapenten.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Moulin de l'Eclis voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Moulin de l’Eclis

Frankrijk Pays de la Loire Loire-Atlantique Assérac

Pinede Treiz Gwen, Pont Mahé, 44410 Assérac

+31 (0)20 7219217
Duits, Engels, Frans
begin april - half november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.