Algemene gegevens

Staanplaatsen: 164
Huuraccommodaties: 90
Kampeerterrein: 5,5 ha

Camping les Ecureuils

Camping les Ecureuils is een 4-sterrencamping omgeven door groene bomen in een gebied van 5 hectare gelegen op 350 meter van de zee in de Loire-Atlantique. Geen auto nodig want het strand is net als het dorpje maar een paar minuten lopen.

De kampeerplaatsen zijn gelegen op een goed onderhouden terrein vol bloemen en zijn afgescheiden door hekjes en natuurlijke begroeiing. Er zijn speciale sanitairblokken voor kinderen en voor mindervaliden. Komt u met de camper dan is er een speciaal servicepunt aanwezig op camping les Ecureuils.

Vanaf 1 mei is het verwarmde zwembad geopend en kunnen de kids zich vermaken met de waterspelletjes en de glijbaan terwijl u geniet in een van de rustzones. In het hoogseizoen kunt u ook meedoen met waterpolo en aquagym. In de zomermaanden zijn er vijf animatoren die leuke en gratis activiteiten aanbieden voor kinderen. Op de camping is ook een strandzone voor het beoefenen van standsporten. Voor de kinderen is er een speeltuin met schommels, speeltoestellen en trampolines.

Ambachtelijk aardewerk in Pornic

Op 25 kilometer van camping les Ecureuils bevindt zich het dierenpark Planète Sauvage. Tijdens een vakantie in de Loire-Atlantique mag u een bezoek aan de aardewerkfabriek niet missen. Neem direct een handgemaakte kom met naam mee naar huis. Op loopafstand van de camping kunt u vissen op schaaldieren en krabbetjes zoeken tussen de rotsen. Bezoek ook Nantes, een stad vol kunst en geschiedenis met onder andere een kasteel, oude scheepswerven en prachtige herenhuizen.

Camping Les Ecureuils

Frankrijk Pays de la Loire Loire-Atlantique La Bernerie-en-Retz

24 avenue Gilbert Burlot, 44760 La Bernerie-en-Retz

+33 (0)2 40 82 76 95
half april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.