Camping Eleovic

Camping Eleovic is een rustige gezinscamping met overdekt zwembad en rechtstreeks toegang tot zee in de Loire-Atlantique, tussen Zuid-Bretagne en de Vendée. Deze groene camping biedt schaduwrijke kampeerplaatsen en huuraccommodaties, waaronder sommige met een prachtig uitzicht over de baai, en is tevens toegankelijk voor mindervaliden. In het hoogseizoen organiseert het animatieteam van camping Eleovic vele activiteiten voor kinderen en sportevenementen voor gezinnen. Het verwarmde binnenzwembad met peuterbad en jacuzzi biedt zwemplezier voor jong en oud. Voor wat extra lichaamsbeweging kunt u terecht in de fitnessruimte. Rondom  camping Eleovic zijn vele wandel- en fietsroutes waarvoor eventueel op de camping een fiets gehuurd kan worden. En natuurlijk biedt de heerlijke zeelucht de nodige rust en ontspanning.

Vakantie aan zee in de Loire-Atlantique

Camping Eleovic ligt in de Loire-Atlantique met rechtstreeks toegang tot zee. Vlakbij ligt het stadje Pornic met haar winkeltjes en markt, maar ook het middeleeuwse Guérande en de beroemde badplaats La Baule. Maak een boottocht door het natuurpark Le Marais de la Grande Brière. Geniet van de prachtige flora en fauna en bezoek het historische dorpje Kerhinet of Ile de Fédrun. Op loopafstand van de camping vindt u de vuurtoren le Sémaphore die tevens beklommen kan worden. Vanuit de haven van Pointe Saint-Gildas vertrekken regelmatig vissersboten. Zo kunt u bij de lokale watersportclub een klein motorbootje huren voor een dagje vissen op volle zee. Ook worden hier vandaan kajaktochten en rondvaarten in een schoener (tot maximaal 11 personen) georganiseerd.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Eleovic voor je op een rijtje gezet:

Camping Eleovic
Frankrijk Pays de la Loire Loire-Atlantique Préfailles

Route de la pointe Saint Gildas, 44770 Préfailles

Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe