Algemene gegevens

Staanplaatsen: 120
Huuraccommodaties: 34
Kampeerterrein: 13 ha

Camping Château Le Deffay

Camping Château Le Deffay in Pontchâteau is een charme camping in het natuurpark la Grande Brière met tal van wandelroutes in de Loire-Alantique in de Pays-de-la-Loire. Gratis waterfietsen en vissen bij het meertje bij deze kasteelcamping. U kunt kiezen voor een kampeerplaats in de zon of in de schaduw, net wat u graag wilt. De plaatsen zijn ruim en geschikt voor tent en caravan. Ook kunt u een stacaravan of chalet boeken. U kunt uw auto parkeren naast de accommodatie. Er is op de gehele camping WiFi-verbinding. Daarnaast treft u een campingwinkel aan en kunt u vers brood afhalen in de ochtend. De kleintjes vermaken zich in het verwarmde peuterbad terwijl de iets oudere kinderen lekker hun gang gaan in het overdekte zwembad. Sportliefhebbers maken een dagelijks rondje in de natuur op een van de vele wandelpaden. Rondom het meer van Camping Château Le Deffay staan verschillende fitnessapparaten. Ook kunt u gebruikmaken van de tennisbaan en de jeu de boulesbaan. Er is een speeltuin aanwezig voor de kinderen.

Camping Château Le Deffay in Loire-Atlantique

Camping Château du Deffay ligt in het natuurpark la Grande Brière en biedt volop routes die u te voet, per fiets en per paard kunt afleggen. Ook zijn er georganiseerde themawandeltochten, zoals de flora en faunatocht. Paardrijliefhebbers kunnen terecht bij de ponyclub in Saint-Nazaire of op de manege in Saint Molf. De tuinen van Kermoureau zijn ook een mooie bestemming voor een dagje uit. In het hoogseizoen vinden verschillende feesten en festivals plaats zoals het Fête du Pain en het Fête de la Brière.

Camping Château Le Deffay

Frankrijk Pays de la Loire Loire-Atlantique Sainte-Reine-de-Bretagne

Le Deffay, 44160 Sainte-Reine-de-Bretagne

+33 (0)2 40 88 00 57
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.