Alle foto's

Camping Le Fief

Camping Le Fief in Saint-Brévin-les-Pins is een luxe vijfsterrencamping gelegen tussen de zee en het bos aan de Atlantische kust in de Loire-Atlantique in de Pays-de-la-Loire. De stranden liggen op 800 meter, een ideale camping voor een heerlijke zonvakantie.

Omgeven door groen liggen de ruime kampeerplaatsen half in de schaduw en half in de zon. Ze zijn afgebakend voor optimale privacy en beschikken over een elektriciteitsaansluiting. De camping biedt ook verschillende huuraccommodaties aan die van alle gemakken zijn voorzien. Op het terras kunt u heerlijke barbecue-avonden organiseren met ondergaande zon.

Het grote waterparadijs beschikt over een groot overdekt zwembad, waterspelen en een stroomversnelling. De kinderen beleven hier de tijd van hun leven. Het team van 10 animatoren zorgt voor een actieve vakantie vol leuke activiteiten. Denk aan tafeltennis, aquafun, boogschieten en danslessen. Voor kinderen is er een Kids Club, meerdere speeltuinen en een springkasteel. In het luxe welnesscenter can camping Le Fief komt u weer helemaal tot rust voordat u begint aan de gezellige animatie in de avond.

Vijfsterrencamping Le Fief in de Loire-Atlantique

De natuur in Saint-Brévin-les-Pins is uitzonderlijk. Camping Le Fief ligt vlak aan zee met prachtige plekjes die u soms alleen te voet kunt bereiken. Ontdek de maritieme wereld en bezoek het Marine Museum. Ook is er een toeristisch treintje voor een toer door de stad. Een dagje uit met kinderen wordt helemaal leuk als u naar het attractiepark Sentier des Daims gaat waar legenden tot leven komen.

Overige information van deze accommodatie

Camping Sunêlia Le Fief
Frankrijk Pays de la Loire Loire-Atlantique Saint-Brévin-les-Pins

57 chemin du Fief, 44250 Saint-Brévin-les-Pins

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe