Algemene gegevens

Staanplaatsen: 168
Huuraccommodaties: 152
Kampeerterrein: 24 ha
Hoogte: 325 m

Camping du Bois de Reveuge

Camping du Bois de Reveuge in Huanne-Montmartin is een landelijke familiecamping in Doubs in een groene omgeving vlak aan de rivier Doubs en aan de rand van een rustig bos in Franche-Comté. Volop gratis activiteiten voor het hele gezin: minigolf, vissen en zwemmen. De standaard kampeerplaatsen zijn ruim, tussen de 80 en 100m2, en vlakbij de sanitairblokken. Voor extra luxe zet u uw caravan neer op de luxe kampeerplaatsen met een oppervlak van meer dan 120m2. De charmante houten chalets en stacaravans zijn voorzien van alle gemakken.

De meeste activiteiten zijn gratis op de camping. Een middagje midgetgolfen of een paar uurtjes vissen. Het kan allemaal op camping du Bois de Reveuge. Het verwarmde en bewaakte zwembad biedt plezier voor jong en oud. In de avond geniet u van lotto, karaoke, dansavonden en andere animatie. In het zomerseizoen is er een Kids Clubs waar kinderen leuke activiteiten met elkaar doen. Altijd al eens willen boogschieten? Ook dat kan op deze camping, probeer het zelf.

Kamperen in Franche-Comté bij Camping du Bois de Reveuge

Rondom camping du Bois de Reveuge kunt u kennismaken met een aftocht op de rivier in een kajak of in een kano. Volg ook eens het avonturenparcours in de bomen en maak mooie tochten per mountainbike op de vele wegen en paden. Kasteel Oricourt is een leuke bestemming voor middeleeuwse animatie. En een heus dinosaurusdierenpark vindt u in Charbonnières les Sapins. Vergeet ook zeker niet de grotten van Osselle te bezoeken!

Camping Du Bois de Reveuge

Frankrijk Franche-Comté Doubs Huanne-Montmartin

Route de Rougemont, 25680 Huanne-Montmartin

+33 (0)3 81 84 38 60
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - begin september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.