Meer foto's

Sites et Paysages La Roche d’Ully

Camping la Roche d’Ully is een goed onderhouden familiecamping te midden van de Loue-vallei in het Juragebergte in de Franche-Comté. Het waterparadijs Nautiloue, een paar meter van de camping, biedt veel waterplezier met twee zwembaden en een wellnesscenter. Waterplezier in de rivier de Loue! De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en beschikken over enige schaduw. U kunt mobil homes en safaritenten huren. Voor de dagelijkse maaltijd kunt u op camping la Roche d’Ully terecht in het restaurant voor heerlijke crêpes of pizza’s in de pizzeria. De hoogstnodige boodschappen zijn verkrijgbaar in het kruidenierswinkeltje. Elke morgen kunt u genieten van een typisch Frans ontbijt met vers stokbrood en croissants. Er zijn volop leuke activiteiten te doen op camping la Roche d’Ully: volleybal, tafeltennis en jeu de boules. Voor de kinderen zijn er een speeltuin, videogames en een tafelvoetbal. In de zomermaanden is er door de week een Kids Club met sportieve toernooien en creatieve workshops.

Kamperen in de Jura

In de nabijheid van camping la Roche d’Ully kunt u kanoën of kajakken op de rivier de Loue, met of zonder gids. Nog meer avontuur vindt u tijdens Via Ferrata onder begeleiding van een gids of een dagje speleologie. Daarnaast is de Loue ook het paradijs voor vissers. Vergeet dus vooral uw visuitrusting niet mee te nemen. Dinozoo, een prehistorisch themapark, is ideaal voor een gezellige dag uit met het hele gezin. Het Sites et Paysages Camping La Roche d’Ully **** bevindt zich in het hart van de Vallei van de Loue in de Bergen van Jura in het Franche-Comté, aan de rand van de historische stad van Ornans. Wij zijn blij in onze nieuwe vestiging te ontvangen waarin u het volgende vindt: Luxe Cottages, Lodges waarin traditie en moderniteit gecombineerd worden, zo vindt u ook zeer confortabele staanplaatsen. Het waterpark Nautiloue (aangrenzend aan de camping, 50m): 2 binnen-buiten zwembaden, zal u met zijn waterglijbanen, zijn ontspanningsruimte (sauna, hammam, jacuzzi), veel plezier en een goed humeur bezorgen tijdens uw verblijf.

Overige information van deze accommodatie

Camping La Roche d’Ully
Frankrijk Franche-Comté Doubs Ornans

5 Allée de la Tour de Peilz, 25290 Ornans

Duits, Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe