Camping Lac de Devesset

Camping Lac de Devesset in Devesset is een natuurcamping in het noorden van de Ardeche gelegen aan een meer in de Rhône-Alpes. Een fijne plek voor liefhebbers van natuur en watersportactiviteiten. De kampeerplaatsen liggen temidden van een pijnbomenbos en zijn zeer schaduwrijk. U geniet van het meer dat op zo’n 100 meter van de kampeerplekken ligt. Iedereen met tent, caravan of camper is van harte welkom op deze prachtige camping. Elke plek beschikt over een elektriciteitsaansluiting en in de buurt vindt u een waterpunt. Naast traditioneel kamperen, kunt u hier ook overnachten in een van de comfortabele mobilhomes of chalets. De mobilhomes zijn van alle gemakken voorzien. Zo is er onder andere een koelkast aanwezig, een kookplaat en allerhande keukengerei. Het sanitairgebouw is toegankelijk voor mindervaliden en voorzien van douches, toiletten, een wasserette en een babyverschoonruimte. Naast picknickruimtes is er een ook een snackbar op de camping. Houdt u van natuur en water? Dan zit u op camping Lac de Devesset absoluut goed. Er zijn tal van activiteiten te doen op het meer bij deze camping waaronder waterfietsen, zeilen en kajakken.Tevens is er een tennisbaan waar u naar hartenlust een balletje kunt slaan. Breng tijd door met het hele gezin en geniet van een potje minigolf op de minigolfbaan. Tijdens de zomermaanden is er dagelijks een strandwacht aanwezig in de middag op het strand bij het meer zodat iedereen veilig kan zwemmen.

Wandelen en slapen in de Ardèche

De Ardèche leent zich uitstekend om te gaan wandelen in de natuur. Vanaf camping Lac de Devesset zijn er tal van wandelingen te maken rondom het meer. Iets meer avontuurlijk ingesteld? Huur een mountainbike en trotseer de moeilijke of juist makkelijke mountainbikeroutes. Het meer is ook zeer geschikt om te hengelen en de mooiste vissen te vangen. In de zomer is het waterpretpark Parc Aquatique de Devesset geopened waar groot en klein zich urenlang kunnen vermaken.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Lac de Devesset bij:

Camping Lac de Devesset
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Devesset

Lac de Devesset, 07320 Devesset

0033 (0)4 75 30 00 37
Engels, Frans
april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe