Flower Camping du Lac de la Seigneurie is een leuke kindvriendelijke camping gelegen in een bos aan een meer. De camping verhuurt mooie kampeerplekken, maar ook accommodaties zoals stacaravans en bungalows.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 117
Huuraccommodaties: 12
Kampeerterrein: 3,8 ha
Hoogte: 430 m

Flower Camping du Lac de la Seigneurie

Flower Camping du Lac de la Seigneurie is een mooie kindvriendelijke camping met zwembad in de Pay-de-Loire. De camping is gelegen in een bos en aan een groot meer. Er is een mooi zwembad, een sportterrein en een leuke speeltuin op het terrein. De camping verhuurt kampeerplekken die geschikt zijn voor kampeerders met tent, caravan en camper. Maar er zijn ook huuraccommodaties, zoals stacaravans, bungalows en chalets, beschikbaar voor vakantiegangers die houden van wat meer luxe. Koken hoeft niet altijd, want er is een mooi restaurant en snackbar op de camping. Het afhalen van maaltijden behoort ook tot de mogelijkheden.

Kamperen in de Pay-de-Loire bij Camping du Lac de Seigneurie

Ook voor de sportieve vakantieganger is hier genoeg te beleven. De camping heeft verschillende fiets- en wandelroutes. Maak een lekkere wandel- of fietstocht in het bos, of neem een duik in het meer. In de Pay-de-Loire kan je leuke activiteiten ondernemen. Ga kanovaren, bezienswaardigheden bezoeken of lekker rondlopen in een stadje in de buurt van de camping. Huur een bootje en ga het meer op, geniet van het mooie uitzicht en de prachtige natuur. Een vakantie in de Pay-de-Loire is leuk voor jong en oud.

Bekijk de beste prijs

De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor Flower Camping du Lac de la Seigneurie bij:
Booking.com

We hebben een aantal opties voor Flower Camping du Lac de la Seigneurie voor je op een rijtje gezet:

Flower Camping du Lac de la Seigneurie

Frankrijk Pays de la Loire Mayenne Laval

3 rue de la seigneurie, 90110 Laval

+33 (0)3 84 23 00 13
Engels, Frans
begin april - eind oktober