Algemene gegevens

Staanplaatsen: 173
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 2 ha

Camping du Stade

Camping du Stade in Argelès-sur-Mer is een gastvrije camping op 800 meter van de Mediterrane Zee aan de voet van de Pyreneeën in Languedoc-Roussillon. Op het beboste terrein vindt u rust en kalmte, maar ook leuke activiteiten voor het hele gezin. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravan en campers. De meeste plekken liggen in de schaduw en er is mogelijkheid tot een elektriciteitsaansluiting. Voor meer comfort kiest u een van de mobilhomes op deze camping met alle gemakken van thuis. Er is een snackbar met churro’s, afhaalmaaltijden, wafels en ijs. U hoeft zich geen moment te vervelen op camping du Stade. Er is een speeltuin met trampolines, tafelvoetbal, tafeltennis en een jeu de boulesterrein. Op het multi sportterrein kunt u onder andere volleyballen en voetballen. De gehele camping is voorzien van gratis WiFi.

Camping in Argelès-sur-Mer aan zee

In de buurt van camping du Stade ligt het gemeentelijke sportcentrum met zwembad en tennisbaan. Het strand ligt op 10 minuten te voet of enkele minuten met de fiets. Geniet van de zon en neem een duik in de zee. Rondom de camping zijn er verschillende wandel- en fietsroutes die u langs mooie plekjes in de Languedoc-Roussillon leiden. De camping ligt vlakbij de grens met Spanje zodat u leuke uitstapjes naar dit mooie land kunt maken met de auto.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15 €19 €24,10 per dag
Extra persoon €4,30 €5,10 €6,20 per dag
Kind 2-5 jaar €0,00 €3,10 €4,10 per dag
Stacaravan 4 personen €266 €480 €650 per week

Camping Du Stade

Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Argelès-sur-Mer

avenue du 8 Mai 1945
66702 Argelès-sur-Mer

+33 (0)4 68 81 04 40
Engels, Frans, Spaans
gehele jaar geopend

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.