Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 82
Huuraccommodaties: 15
Kampeerterrein: 2,5 ha

Camping du Vieux Moulin

De rustige camping du Vieux Moulin met zwembad bevindt zich in het hart van het Loiredal in het departement Sarthe (Pays de la Loire). De camping is ideaal voor een tussenstop, voor als u op doorreis bent naar Zuid-Frankrijk, of voor een aantal dagen. Het groene, schaduwrijke kampeerterrein (2,5 ha) ligt aan een meer en de rivier Le Loir. De rivier is een uitstekende plek voor hengelaars. Naast de ruime kampeerplaatsen verhuurt camping du Vieux Moulin ook stacaravans en ingerichte tenten.

Kampeerterrein du Vieux Moulin in Sarthe

Camping du Vieux Moulin ligt tussen de plaatsen Le Mans, Tours, Vendôme en La Fleche, vlakbij de nieuwe snelweg A28, halverwege op de route naar Zuid-Frankrijk. Het departement Sarthe is het land van kastelen en van de rivier de Loire. Ontdek het culturele erfgoed en de wijngaarden langs de wijnroute in de Loire te voet, per fiets of met de auto. De camping bevindt zich in het wijngebied le Jasnières en le Coteaux du Loir vlakbij de plaats La Chartre-sur-le-Loir. Tenslotte biedt de rivier Le Loir mogelijkheden om te vissen, kanoën en boottochten te maken.

We hebben de beste opties voor Camping Du Vieux Moulin voor je op een rijtje gezet:

Camping Du Vieux Moulin

Frankrijk Pays de la Loire Sarthe La Chartre-sur-le-Loir

Chemin des Bergivaux, 72340 La Chartre-sur-le-Loir

0033 (0)2 43 44 41 18
Frans, Nederlands
april - november

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.