Algemene gegevens

Staanplaatsen: 189
Huuraccommodaties: 11
Kampeerterrein: 10 ha
Hoogte: 190 m

Camping La Regnière

Camping La Regnière in Villette d’Anthon is een groene camping in de buurt van Lyon in de Isère in de Rhône-Alpes. De camping is het gehele jaar geopend. De kampeerplaatsen zijn tussen de 70 en 100 m2 en liggen verspreid over het groene kampeerterrein. Naast traditioneel kamperen, biedt deze camping ook verschillende huuraccommodaties. Zo zijn er grappige, schots en scheve boomhutten en comfortabele mobil-homes die van alle gemakken zijn voorzien. Geniet van een heerlijke barbecue op uw terras of bij de caravan en huur een barbecue. Tevens is er een bar en een snackbar op de camping. De wasserette beschikt over een wasmachine en een droger. Bij de receptie kunt u gratis gebruikmaken van WiFi. Van april tot september maakt u op camping La Regnière gebruik van een zwemparadijs in de buitenlucht. Zo is er een groot zwembad en een overdekt en verwarmd kleiner bad met peuterbadje. Er zijn twee glijbanen, een sauna en een hammam. De grotere kinderen genieten van de Spacebowl, een grote spannende waterglijbaan. Verder is er veel Franstalige animatie, een speeltuin en een springkussen. Een balletje slaan kan op de tennisbaan. Sportliefhebbers kunnen beachvolley spelen, tafeltennissen, jeu de boulen of een balletje slaan op de minigolfbaan.

Kamperen bij de mooiste wijngaarden in de Rhône-Alpes

Ontdek de Rhône-Alpes en bezoek de vele prachtige Middeleeuwse dorpjes. Camping La Regnière ligt centraal gelegen en u vindt Lyon op nog geen 25 kilometer afstand. Een stad met goede wijnen en een van de mooiste wijngaarden van Frankrijk. Een bezoekje aan de grotten in La Balme is ook aanrader, net als Pérouges op 25 minuten van de camping. Ga er een dagje op uit met de hele familie en breng een bezoek aan het attractiepark Walibi.

We hebben een aantal opties voor Camping Capfun Camping La Regnière voor je op een rijtje gezet:

Camping Capfun Camping La Regnière

Frankrijk Rhône-Alpes Isère Villette d'Athon
23, Chemin des Églantiers
38280 Villette D’Anthon
+33 (0)4 78 31 25 26
Frans
gehele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.