Algemene gegevens

Staanplaatsen: 61
Huuraccommodaties: 19
Kampeerterrein: 2,5 ha

Camping La Fage

Camping La Fage in La Chapelle Aubareil is een familiecamping op een beboste heuvel waar rust en kalmte de boventoon voeren in de Dordogne in de Aquitaine. Leuke animatie voor kinderen en een fijn zwembad met peuterbad voor de hele familie. De kampeerplaatsen liggen op met gras begroeide plekken en er is keuze tussen een plekje in de zon of een plekje in de schaduw. Kamperen wordt helemaal luxe met een elektriciteitsaansluiting en afgebakende plaats door middel van hagen en struiken. De camping verhuurt ook mobilhomes, ingerichte tenten en chalets. In het hoogseizoen is er een snackbar, een bar en een campingwinkel. Gedurende het gehele seizoen kunt u vers brood en Franse croissants bestellen.

Vanaf 1 mei kunt u gebruikmaken van het verwarmde zwembad met schuifbaar dak. Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje om rustig te kunnen plonzen en spelen met het water. De speeltuin is een paradijs voor kinderen met tafeltennis, verschillende speeltoestellen en een springkasteel. Sportliefhebbers zijn te vinden op het volleybalveld, de jeu de boulesbaan en het basketbalveld. In de recreatieruimte vindt u een speelbar en een bibliotheek. Tijdens de zomermaanden organiseert camping La Fage verschillende activiteiten en animatie.

Kamperen in de Dordogne bij La Fage

Camping La Fage is gelegen in de Périgord Noir. De ideale uitvalsbasis om deze prachtige omgeving te ontdekken. Zo kunt u er kanoën op de rivier, helemaal ontspannen tijdens een massage in de spa of een mountainbiketocht maken die langs verschillende dorpjes leidt. Bezoek de grotten van Lascaux en niet te vergeten het middeleeuwse stadje Sarlat.

Camping La Fage

Frankrijk Aquitaine Dordogne La Chapelle Aubareil

24290 La Chapelle Aubareil

+33 (0)5 53 50 76 50
Engels, Frans, Spaans
half april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.