Algemene gegevens

Staanplaatsen: 486
Huuraccommodaties: 324

Campéole La Grande Côte

Camping La Grande Côte in La-Barre-de-Monts is een gezinscamping aan de Atlantische kust met directe toegang tot het strand in de Vendée in de Pays-de-la-Loire. Geniet van het zwembad met peuterbadje voor de allerkleinsten. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. De pijnbomen zorgen voor voldoende schaduw. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een van de huuraccommodaties. Breng uw vakantie door in een ingerichte tent, een chalet, een mobilhome of een bungalow. Op de camping vindt u een kleine supermarkt en een snackbar waar u frietjes en pizza kunt afhalen. Er is een broodservice zodat u dagelijks ontbijt met vers brood en Franse croissants. Drink een drankje in bar La Casa.

Camping La Grande Côte heeft voor kinderen van 4 tot 12 jaar een Kids Club met spelletjes, activiteiten en workshops. Er worden zes dagen in de week leuke activiteiten georganiseerd zoals sportieve toernooien, dansavonden en cabaret. Op de camping kunt u boogschieten, volleybal spelen, basketballen en tafeltennissen.

Actief kamperen in de Vendée bij La Grande Côte

Bij camping La Grande Côte ligt een fietsnetwerk van meer dan 80 kilometer voor fietstochten naar Noirmoutier en Saint-Gilles-Croix-de-Vie. Het dorpje Fromentine ligt op 15 minuten lopen via het strand of via een bospad. Bezoek het eiland Yeu, de opstapplaats ligt op 400 meter van de camping. In de buurt vindt u ook een zeilschool en kunt u kitesurfen. Er is een tennisbaan en u kunt paardrijden. In de Vendée parkeert u uw auto en verplaatst u zich te voet of per fiets die u op de camping kunt huren.

Campéole La Grande Côte

Frankrijk Pays de la Loire Vendée La-Barre-de-Monts

route de la Grande Côte, 85550 La-Barre-de-Monts

+33 (0)5 17 02 02 39
Engels, Frans
begin april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.