Alle foto's

Camping La Paoute

Camping La Paoute in Grasse is een gezellige, rustige familiecamping gelegen in het zonnige Provence. De camping is halverwege de Zuidelijke Alpen en de Mediteraanse kust en geniet van een geweldig klimaat. De prachtige oude olijfbomen op het terrein zorgen voor voldoende schaduw tijdens de hete zomerdagen. Er is ook een zwembad om u in te verfrissen en te ontspannen. U hoeft ook niet altijd zelf te koken want u kunt ontbijten of vers brood kopen op camping La Paoute. Verder kunt u er lunchen, dineren en zijn er ijsjes om tussendoor te smullen.

Voor de kinderen is er een springkasteel, speeltuin, waterglijbaan, tafeltennis en allerlei leuke spelletjes op camping La Paoute. Tijdens de zomermaanden is er ook animatie voor de kinderen. De volwassenen kunnen zich sportief vermaken tijdens de aquagym en ’s avonds worden er allerlei activiteiten georganiseerd zoals: dansavonden, karaoke, quiz, etc. U krijgt alle uitleg hierover tijdens het welkomstdrankje.

Camping La Paoute, zonnen aan de Côte d’Azur

Camping La Paoute heeft vele activiteiten op haar terrein zelf maar als u naar buiten gaat zijn er veel dingen te doen. In de nabije omgeving op zo’n 100 meter kunt u skateboarden, tennissen, golfen en is er een fitnessparcours. Een kilometer verder zijn er nachtclubs waar u kunt gaan dansen tot in de vroege uurtjes. De kust is op 12 kilometer afstand en u kunt alle mondaine badplaatsen zoals Cannes en Nice bezoeken door de bus te nemen. Wie van de natuur houdt kan het prachtige binnenland van Grasse met haar welriekende mimosa- en jasmijnvelden bezoeken. Bezoek de grotten van Saint-Césaire of ga watersporten bij het meer van Saint Cassien.

Overige information van deze accommodatie

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Middenseizoen Peak season Stay
Aantal plaatsen €18 €18 €24 per nacht
Extra persoon € 5,20 € 5,20 € 6,20 per dag
Kind € 3,20 € 3,20 € 3,70 per dag
Huisdieren € 2 € 2 € 2 per dag
Mobile home 4 personen € 610 € 710 € 750 per week
Mobile home 6 personen € 720 € 830 € 890 per week
Camping La Paoute
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Alpes-Maritimes Grasse

160 Route de Cannes, 06130 Grasse

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe