Algemene gegevens

Staanplaatsen: 35
Hoogte: 1450 m

Camping Le Cians

Camping Le Cians in Beuil is een kleine camping gelegen in de Zuid-Franse Alpen in de Alpes-Maritimes in de regio Provence-Alpes-ôte d’Azur op 1.30 uur rijden van Nice en de Franse Riviera. De camping ligt op 1.450 meter hoogte aan de voet van de skipistes van het skigebied van Beuil en Valberg. De rustzoeker en natuur liefhebbers zijn op camping Le Cians zowel in de zomer als winter aan het juiste adres. De camping biedt verschillende activiteiten voor jon en oud. De kinderen kunnen terecht in de speeltuin en in het (overdekte) zwembad van Valberg, 5 minuten met de auto of bus. Op de camping is een recreatieruimte met een bar voor een kopje koffie, ijsje of aperitief. De kleine rustige camping telt maar 35 plaatsen en een kleine aantal huuraccommodaties. Het sanitairgebouw is compleet en van alle benodigdheden voorzien en toegankelijk voor gehandicapten. Alle plaatsen zijn voorzien van water en elektriciteit.

Kamperen in de Zuid-Franse Alpen

Het middeleeuwse dorpje Beuil Les Launes uit de 16e eeuw heeft een aantal monumenten, winkeltjes en restaurantjes. Het is een echt familiedorpje. U kunt in de omgeving in het prachtige landschap skiën, wandelen, fietsen, vissen, boomklimmen, mountainbiken, golfen en peil-en- boogschieten. Op iets meer dan een uur rijden liggen Nice en de Mediterrane kust.  in een beschermd landschap, het kleine middeleeuwse dorpje .

Het skigebied van Beuil en Valberg

Het skigebied van Beuil en Valberg heeft ongeveer 90 kilometer aan piste. Het merendeel hiervan is rood. Ook aan de snowboarders is gedacht door middel van een funpark, en de langlaufers kunnen terecht op het plaatselijke langlaufparcours. Gaat u niet skiën dan zijn er in Beuil en Valberg genoeg mogelijkheden.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Cians voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Cians

Frankrijk Provence Alpes-Maritimes Beuil

Route du col de la Couillole, 06470 Beuil

+33 (0)4 93 02 57 29
Engels, Frans
gehele jaar

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.