Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 18
Oppervlakte: 3,5 ha

Familiecamping La Pinède en Provence

Camping La Pinède en Provence in Mondragon is een groene familiecamping met zwembad in Zuid-Frankrijk op de grens van de Vaucluse, de Ardèche, de Gard en de Drôme. Ontdek de mooie Provence-Alpes-Côte d’Azur met de camping als startpunt voor vele sportieve en culturele activiteiten. De prima kampeerplaatsen op La Pinède en Provence zijn tussen de 80 en 120 m² en voorzien van voldoende schaduw gelegen op een terras. U kunt ook mobilhomes en ingerichte tenten huren. Ook is de camping toegankelijke voor campers. In de campingwinkel kunt u terecht voor brood, wijnen uit de Rhône en ansichtkaarten met postzegels. Dagelijks wordt er een animatieprogramma gevolgd met sportieve toernooien, lottospelletjes, themadiners en gezellige dansavonden. Lekker plonzen kan in het mooie zwembad met waterglijbaan.

Authentieke dorpjes in de Provence

De rivier de Ardèche ligt op minder dan 14 kilometer van camping La Pinède en Provence waar u kunt kanoën en kajakken. Het Provençaalse dorpje Mondragon neemt u mee naar de Middeleeuwen, zeker een bezoekje waar! Cultuurliefhebbers gaan naar de vele musea die de omgeving rijk is. Zoals het archeologisch museum Vaison la Romaine of het lavendelmuseum. Montélimar ligt op een paar kilometer van de camping en de ideale plek om de heerlijke noga te proeven.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €13,50 €17,50 per dag
  • Huuraccommodaties: o.b.v. 6 personen vanaf € 289,00 tot € 639,00.
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent.
Camping La Pinède en Provence
Provence-Alpes-Côte d'Azur Vaucluse Mondragon

La Maresque
84430 Mondragon

+33 (0)4 90 40 82 98
Engels, Frans, Italiaans
begin maart - half november

1 Review

Beoordeel de camping
  1. Een super camping

    Een super camping, die aan alle eisen voldoet. Wij komen hier al 12 jaar, en ieder jaar ontdekken wij weer nieuwe dingen. In deze omgeving komen wij al 42 jaar. Ons geeft de Provence het ideale vakantiegevoel.

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.