Algemene gegevens

Staanplaatsen: 162
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 3 ha

Camping de la Promenade in Montjean-sur-Loire

Camping de la Promenade in Montjean-sur-Loire is een natuurcamping aan de oever van de rivier de Loire gelegen op 35 kilometer van Angers in een natuurlijke omgeving in de Maine-et-Loire in de Pays-de-la-Loire. U vindt hier rust en natuur, maar ook gezellige activiteiten met andere campinggasten, net wat u zelf graag wilt.

De kampeerplaatsen zijn vrij ruim en liggen half of geheel in de schaduw. De afbakening door struiken en hagen geeft u extra privacy. Er is een elektriciteits- en wateraansluiting in de buurt van de kampeerplaats. Daarnaast kunt u ook huuraccommodaties boeken voor een verblijf in Frankrijk. Overnacht in een van de stacaravans of een tent. Beleef een unieke ervaring en huur een charmante houten woonwagen. U kunt op de camping ontbijten of vers brood afhalen en ‘thuis’ een ontbijtje maken.

In de zomermaanden is het zwembad met peuterbad geopend. Daarnaast is er in de maanden juli en augustus een Kids Club waar leuke activiteiten worden georganiseerd voor kinderen. Even sportief bezig zijn kan op de jeu de boulesbaan of het volleybalterrein. Camping de la Promenade organiseert geanimeerde avonden in het seizoen voor de hele familie.

Natuurcamping de la Promenade in de Maine-et-Loire

Vanaf camping de la Promenade, de naam zegt het al, maakt u een groot aantal prachtige wandelingen en trips om de omgeving te ontdekken. Stap aan boord van de boot de Ligériade en maak een boottocht op de rivier de Loire genietend van het mooie uitzicht. Erop uit met de hele familie? Ga dan naar Puy du Fou, een prachtig attractiepark op 55 minuten van de camping. Natuurlijk zijn er volop mogelijkheden voor watersport in de Loire, zoals kajakken met vertrek vanaf de camping. Ook de wijngaarden in de buurt zijn uw bezoek meer dan waard.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €11 €13 €14 per dag
Extra persoon €3,50 €3,50 €4,00 per dag
Extra persoon 3-6 jaar €3,00 €3,00 €3,50 per dag
Huisdier €2,00 €2,00 €2,00 per dag
Ingerichte tent 3 personen €151 €189 €268 per week
Ingerichte tent 5 personen €168 €210 €312 per week
Caravan 4 personen €245 €294 €426 per week
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper.

Flower Camping La Promenade

Frankrijk Pays de la Loire Maine-et-Loire Montjean-sur-Loire

49570 Montjean-sur-Loire

+33 (0)2 41 39 02 68
Engels, Frans
begin april - begin september

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.