Algemene gegevens

Staanplaatsen: 34
Huuraccommodaties: 44
Kampeerterrein: 7 ha

Camping Lac des Varennes

Camping Lac des Varennes is een gezellige familiecamping in het zuiden van de Sarthe aan de rand van de rivier de Loir en een prachtig meer. Een onvergetelijk verblijf vol waterplezier, zandkastelen bouwen op het zandstrand en genieten van de vele activiteiten. Er zijn kampeerplaatsen vlakbij het strand met een adembenemend uitzicht op het meer. Houdt u van meer schaduw? Dan zet u uw caravan of tent neer aan de kant van het meer, ideaal voor visliefhebbers, vol met snoekbaarzen, karpers en forellen. In de zomermaanden is er een Kids Club voor kinderen van 4 tot 10 jaar en worden er schilderworkshops, schatzoeken en echt kindershows georganiseerd. Voor jongeren en volwassenen zijn er gezellige thema-avonden en sporttoernooien. Altijd al eens willen klimmen? Op camping Lac des Varennes kunt u een snelcursus klimmen volgen bij de oefenmuur. Aan de rand van het meer bevindt zich ook een minigolfbaan voor een paar uur plezier voor jong en oud.

Kamperen bij Lac des Varennes in de Sarthe

In de buurt van camping Lac des Varennes zijn er vele wijngaarden te bezoeken, authentieke troglodietenwoningen en fantastische kastelen. Kunst staat centraal in de Loir-vallei en met name de ambachten zoals pottenbakken, glasblazen en glas-in-lood. Bezoek Verrerie d’Art in Poncé-sur-le-Loir op 20 minuten afstand van de camping. Waterliefhebbers kunnen onder andere kanovaren, vissen, windsurfen en waterskiën in de buurt van Marçon.

We hebben een aantal opties voor Camping Lac des Varennes voor je op een rijtje gezet:

Camping Lac des Varennes

Frankrijk Pays de la Loire Sarthe Marçon

Quartier St. Lezin, 72340 Marçon

+33 (0)2 43 44 13 72
Duits, Engels, Frans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.