Camping Municipale du Val de Braye is een kleinschalige gemeentecamping in Sarthe (Pays de la Loire) op wandelafstand van het dorpje Bessé-sur-Braye.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 65
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 2 ha

Camping Municipale du Val de Braye

Camping Municipale du Val de Braye is een kleinschalige gemeentecamping in Sarthe (Pays de la Loire) op wandelafstand van het dorpje Bessé-sur-Braye. De nette en schone camping ligt in een rustige en groene omgeving met veel schaduwrijke plekjes. De camping ligt op de route naar Zuidwest-Frankrijk (ca. 630 km van Utrecht) en is daarom een goed alternatief voor een korte of langere tussenstop. De 2 hectaren grote camping biedt 65 staanplaatsen van ongeveer 80 m² (met elektriciteit), 5 mobile homes, 1 mobil home voor gehandicapten, 4 tipi-tenten en 1 chalet. Op het terrein zijn 2 doouches, waarvan 1 verwarmd is. Daarnaast zijn er op camping Municipale du Val de Braye een babyruimte en gehandicapten douche plus toilet. De kleinschalige camping beschikt over verschillende voorzieningen, zoals een speeltuin, petanquebaan, ping-pong tafels, multifunctioneel sportterrein met volley, badminton en voetbalveldje. Tenslotte is er een tennisbaan en kunnen alle campinggasten gratis gebruik maken van het naastgelegen gemeentezwembad, met een binnen en buitenbad en glijbaan.

Gemeentecamping in Sarthe

De camping ligt bij het kleine Franse dorpje Bessé-sur-Braye is het departement Sarthe. In de directe omgeving van camping Municipale du Val de Braye kunt u het kasteel De Courtenvaux bezoeken. Het kasteel ligt op een prachtig domein van 68 hectaren, waar u prachtige wandelingen kunt maken. De rijke Loire streek biedt verschillende abdijen en kastelen, Château de Courtanvaux, Juigné, Château du Lude en de Abbaye de Solesmes. Bezoek tijdens uw vakantie op Camping Municipale du Val de Braye ook de pittoreske dorpjes Asnières-sur-Vègre en Juigné-sur-Sarthe. Tenslotte zijn er in de omgeving de mooie steden Vendome, Blois, Tours en le Mans (hoofdstad van Sarthe).

We hebben een aantal opties voor Municipale du Val de Braye voor je op een rijtje gezet:

Municipale du Val de Braye

Frankrijk Pays de la Loire Sarthe Bessé-sur-Braye

25 Rue du Val de Braye, 72310 Bessé-sur-Braye

+33 (0)2 43 35 31 13
Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.