Algemene gegevens

Staanplaatsen: 195

Camping Landes Azur

Camping Landes Azur is een mooie kindvriendelijke camping gelegen in de Landes in de Aquitaine. De camping ligt 10 minuten rijden bij de zee vandaan en verwelkomt u voor een prachtige vakantie aan de kust. Deze prachtige camping heeft 195 ruime kampeerplekken waar kinderen veilig omheen kunnen spelen. Er bevindt zich ook een prachtig verwamd zwembad op het terrein, hier kan iedereen gebruik van maken en van genieten op een warme zomerdag. Naast het zwembad is er ook een recreatieruimte met pooltafel. Naast kampeerplekken is er ook de mogelijkheid om een accommodatie te huren. Camping Landes Azur biedt mooie stacaravans aan voor 2 t/m 8 personen. De stacaravans zijn goed onderhouden en mooi ingericht, ideaal als u niet van kamperen in een tentje houdt. De camping beschikt over mooie sanitairgebouwen met aangepast sanitair en familiedouche.

Kamperen bij camping Landes Azur in de Landes

Camping Landes Azur ligt midden in de natuur en dichtbij een meer en de Atlantische Oceaan. Op de camping vind je een bar en een restaurant waar je ook afhaalmaaltijden kan bestellen.
Vanaf deze camping kan je surfen, zwemmen en andere activiteiten ondernemen in de buurt. Wandelen, fietsen en mountainbiken of steden bezoeken in de buurt zijn ook leuke activiteiten die je hier kan ondernemen.

195

Camping Landes Azur

Frankrijk Aquitaine Landes

155 Rue Henri Goalard, 40140 Azur

+33 (0)5 58 48 22 52
Engels, Frans
april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.