Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 30
Kampeerterrein: 12 ha

Camping L’Avelanède

Camping L’Avelanède is een gezellige familiecamping met zwembad in de Haut-Var vlakbij de rivier Verdon in het gelijknamige natuurpark Parc Naturel Régional du Verdon in het Zuidoosten van Frankrijk. Rustig kamperen in een natuurlijke en groene omgeving met vrienden of het hele gezin. De ruime kampeerplaatsen op Camping L’Avelanèd liggen verspreid op het 12 hectare grote terrein. De bomen geven veel schaduw. Sommige plaatsen liggen verder verwijderd van alle voorzieningen en voor wie van echt in de natuur kamperen houdt zijn deze ideaal. Daarnaast zijn er stacaravans te huur op camping L’Avelanède. Kinderen vermaken zich in het verwarmde zwembad of komen samen bij de tafeltennistafels.

Camping L’Avelanède in de Var

De kust en Côte d’Azur liggen op nog geen uur rijden van Camping L’Avelanèd en zijn ideaal voor dagtripjes. Overdag is het hier heerlijk warm en de nachten zijn verkoelend. Er zijn volop watersporten te beoefenen op de vele meren en rivieren. Volg de prachtige route van de Gorges du Verdon en geniet van de adembenemende uitzichten of huur een kano en peddel de rivier de Verdon op.

We hebben een aantal opties voor Camping L'Avelanède voor je op een rijtje gezet:

Camping L’Avelanède

Frankrijk Provence Var Artignosc-sur-Verdon

Lieu-dit l’Avelanède, 83630 Artignosc-sur-Verdon

+33 (0)4 94 80 71 57
Engels, Frans
begin april - half november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.