Camping La Pierre Verte is een gezellige gezinscamping nabij Fréjus in Zuid-Frankrijk, Middellandse zee, schaduw, groen, zwemparadijs, kindvriendelijk.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 450
Huuraccommodaties: 300
Kampeerterrein: 18 ha

La Pierre Verte vakanties

Op het kruispunt van prestigieuze bestemmingen zoals Saint-Tropez, Cannes en Monaco, ligt camping Village La Pierre Verte op 8 kilometer van de kust van Fréjus. Door naar ons te komen, zal je een heel magisch plekje ontdekken! De mooiste stranden en baaien van de Côte d’Azur, beroemde steden, maar ook typische zuidelijke dorpen met authentieke charme! Meer dan 40 jaar geleden werd La Pierre Verte opgericht, tussen land en zee, met een ziel, een geschiedenis en waarden. Op 25 hectare bos ligt ons 4 sterren campingdorp in het hart van een rijke en gulle natuur, net naast de prachtige Middellandse Zee. Golvende bochten, een ruig en beschermd bosgebied, elementaire mediterrane geuren, zijn allemaal factoren die bijdragen tot absolute ontspanning.

Breed scala aan verblijfstypes

Ideaal voor een verblijf met familie, als koppel of met vrienden, onze camping biedt een breed scala aan accommodaties. Voor alle smaken. Voor elk verlangen. Voor elk budget. Van camping tot luxe lodges, in trendy stacaravans of bijzondere accommodaties (hutjes en Coco Sweet), dit alles maakt een vakantie op maat mogelijk. Met je accommodatie naar keuze!

Groot waterpark en lagunestrand

Naast het grote waterpark (2 zwembaden waarvan 1 verwarmd, 1 waterglijbaan en 1 verwarmd peuterbad), heeft het een extra troef: een lagunestrand dat uniek is in de regio (1200 m² water en 1200 m² wit zand). Deze exclusiviteit, beschikbaar voor alle klanten, vormt de kern van een weelderige ruimte: DE KRUSOË CHIC. Een echt paradijs, met een ontspanningsruimte: een Juice bar, een VIP-lounge, een massagehoek in luxe mode, rust en plezier! Dit alles omgeven door intens en verkwikkend groen.

La Pierre Verte, vrije tijd en kinderen

Sportieve activiteiten, spelletjes, muziek in feestelijke stemming! Zumba, voetbal, beachvolleybal, (gratis) tennis…, maar ook fitness, aerobics, voetbal, tafeltennis, aqua-yoga (in de lagune) om fit te blijven. De avondvoorstellingen (concert, cabaret, hypnose,…) zullen uw verblijf verrijken. Dezelfde rijke animaties gelden voor uw kinderen! Onze 4 kinder- en tienerclubs (van 3 tot 17 jaar oud) bieden activiteiten aan op het land en op het water! Voor een onvergetelijke zomer! ONZE +: In juli en augustus bieden we ook een gratis pendeldienst aan van de camping naar het strand of het stadscentrum, van maandag tot en met vrijdag (Fréjus, Saint-Raphaël, Saint-Aygulf). Voor ontspannen verplaatsingen…

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €25 €44 €49 per dag
Extra persoon €7 €9 €10 per dag
Kind 3-9 jaar €5 €7 €8 per dag
Huisdier €2 €4 €4 per dag
Mobile home 4 personen €280 €595 €945 per week
Mobile home 4/6 personen €350 €700 €1120 per week
Mobile home 4/6 personen €455 €840 €1400 per week

Kampeerplaats voor 2 personen met auto, tent, caravan en elektriciteit.

Camping La Pierre Verte

Frankrijk Provence Var Fréjus

1880 Route Départementale 4
83600 Fréjus (Var)

+33 (0)4 94 40 88 30
Engels, Frans
half april - begin oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.