Algemene gegevens

Staanplaatsen: 450
Huuraccommodaties: 8
Kampeerterrein: 14 ha
Hoogte: 320 m

Camping Domaine de la Bergerie

Camping Domaine de la Bergerie is een rustige camping met zwembad tussen de Middellandse zee en bergen in Zuid-Frankrijk. De groene camping ligt in het hart van een mediterraan bos van eiken en dennen, aan de voet van de Baous van Vence en de opmerkelijke Col de Vence. U heeft een grote keus aan plaatsen (van eenvoudig tot zeer comfortabel). Neem een duik in het zwembad (300 m²) terwijl uw kinderen vriendjes maken in de speeltuin. Verder zijn er een tennisbaan, 10 jeu de boules banen en kunt u prima boswandelingen en mountainbike tochten maken in de omgeving.

Kamperen tussen zee en bergen

Camping Domaine de la Bergerie is ideaal voor het verkennen van de Middellandse zee en het achterland. De camping ligt halverwege Vence en Saint-Paul de Vence (3 km). De plaatsen Nice en Grasse liggen op 25 kilometer rijden. Cannes en Monaco liggen op 40 kilometer van camping Domaine de la Bergerie. Voor de liefhebbers van cultuur en natuur is camping Domaine de la Bergerie ideaal. In de buurt liggen de Gorges du Loup, Gorges du Verdon, de Vooralpen, Vallée des Merveilles en het nationale park van de Mercantour waar nog wolven wonen. Voor de sportievelingen zijn er talrijke plekken voor bergklimmin, Baou van Saint-Jeannet, Verdon, Tête de Chien, zwemmen in bronwater, kanoën, wildwatervaren, talrijke wandel -en mountainbikecircuits. Tevens is het hier zeer fraai voor fietstoerisme op de grote bergpassen van de Franse Zuid Alpen!

We hebben een aantal opties voor Domaine de la Bergerie voor je op een rijtje gezet:

Domaine de la Bergerie

Frankrijk Provence Alpes-Maritimes Vence

1330 Chemin de la Sine, 06140 Vence

+33 (0)493580936
eind maart - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.