Camping Le Fréjus is een grote familiecamping aan de Côte d'Azur in de Provence op slechts 3 km van het centrum van Fréjus en 6 km van de Middellandse Zee.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 290
Huuraccommodaties: 100
Kampeerterrein: 7 ha

Flower Camping Le Fréjus

Camping Le Fréjus is een grote familiecamping aan de Côte d’Azur in de Provence op slechts 3 km van het centrum van Fréjus en 6 km van de Middellandse Zee. De camping beschikt over een tennisbaan en een buitenzwembad met een kindergedeelte en glijbanen. De camping biedt chalets en stacaravans met een eigen terras, een woonkamer en een kitchenette met een kookplaat en een koelkast. Camping Le Fréjus heeft prima standplaatsen (80 m²) met voldoende schaduw. Op de camping zijn een wasserette en een eigen winkel, waar primaire boodschappen en kranten verkrijgbaar zijn. Het is mogelijk om te ontbijten op de camping en later op de dag te ontspannen met een drankje aan de bar of genieten van Franse gerechten in het eigen restaurant. In het hoogseizoen organiseert de camping verschillende activiteiten en animatie met veel entertainment.

Camping Le Fréjus met zwembad in de Var

In de omgeving van Camping Le Fréjus zijn verschillende bezienswaardigheden en fraaie badplaatsen. Bewonder het culturele erfgoed van Fréjus of bezoek de mondaine badplaatsen Cannes, Nice en Monaco. U kunt lekker luieren op de zandstranden bij Saint-Tropez of snorkelen in de baaien aan de Middellandse zee.

We hebben een aantal opties voor Flower Camping Le Fréjus voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €19,00 €27,50 €41,00 per dag
Extra persoon €5 €7,20 €8,25 per dag
Kind 3-6 jaar €2,80 €2,95 €4,25 per dag
Huisdier €3,50 €4,15 €4,30 per dag

Flower Camping Le Fréjus

Frankrijk Provence Var Fréjus

3401, rue des Combattants d’Afrique du Nord
83600 Fréjus

+33 (0)4 94 19 94 60
half januari - half december

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.