Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25

Le Bois Coudrais

De kleine boerderijcamping Le Bois Coudrais met zwembad ligt in Cuguen in het departement Ille-et-Vilaine in de regio Bretagne op 30 minuten van zee. De Engelse eigenaren zijn zeer gastvrij en behulpzaam. Naast fraaie kampeerplaatsen kunt u ingerichte tenten huren. Uw kinderen kunnen op de camping naar hartenlust spelen en de geiten, kippen en ganzen voeren. De camping beschikt over een schommel, een sportveld (badminton) en een tafeltennistafel. Daarnaast zijn er een snackbar met afhaalmaaltijden (heerlijke quiches uit eigen keuken), ijsverkoop en s’ ochtends natuurlijk verse broodjes aanwezig.

Vakantiehuizen en camping in Bretagne

Camping Le Bois Coudrais ligt verscholen op het platteland op 15 minuten van de plaats Dol de Bretagne. In de omgeving van de kleine camping liggen verschillende toeristische trekpleisters als de Mont-saint-Michel, Dinard, Saint Malo en de kliffen van Cap Frehel.

We hebben een aantal opties voor Le Bois Coudrais voor je op een rijtje gezet:

Le Bois Coudrais

Frankrijk Bretagne Ille-et-Vilaine Cuguen

Le Bois Coudrais, 35270 Cuguen

+33 (0) 2 99 73 27 45
Engels, Frans
eind mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.