Algemene gegevens

Staanplaatsen: 27
Huuraccommodaties: 43
Kampeerterrein: 3,7 ha

Camping le Bois Simonet

Camping Le Bois Simonet in Joyeuse is een natuurcamping in de Ardèche met een panoramisch uitzicht op een prachtige natuurlijke omgeving in een nationaal park in de Rhône-Alpes. De rivier in de buurt is een paradijs voor waterliefhebbers en vissers.

De chalets en kampeerplaatsen liggen verspreid over het groene kampeerterrein. Kies een houten chalet die van alle gemakken is voorzien of juist een ingerichte tent als u houdt van traditioneel kamperen. De meeste huuraccommodaties beschikken over een terras met tuinmeubilair. Ideaal om ‘s ochtends in het zonnetje te ontbijten of in de avond een heerlijke barbecue voor te bereiden.

Op camping Le Bois Simonet zorgt het animatieteam er voor dat er in de zomer leuke activiteiten op het programma staan. Daarnaast is er een jeu de boulesbaan, volleybalveld, tafelvoetbal, tafeltennis en kan er worden gefitnesst op de fitnessapparatuur. Er zijn twee zwembaden op de camping met ligstoelen rondom om lekker te ontspannen.

Natuurcamping le Bois Simonet in de Ardèche

Ook rondom camping Le Bois Simonet is er van alles te beleven. Ga een dagje kanoën of kajakken op de rivier of maak een mountainbiketocht in de bossen. Houdt u van avontuur? Wat denkt u van canyoning, bergklimmen en speleologie? Ook kunt u paardrijden, quadrijde en paragliden in de buurt van de camping. Ontdek de natuur, de dieren en de truffels en maak lange wandelingen op de vele wandelpaden.

Camping Le Bois Simonet

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Joyeuse

route de Valgorge
Gorges de la Beaume
07260 Joyeuse

+33 (0)4 75 39 58 60
Engels, Frans
half april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.