Algemene gegevens

Staanplaatsen: 69
Huuraccommodaties: 4
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 500 m

Camping Le Bord du Lac

Camping Le Bord du Lac in Bilieu ligt aan het prachtige meer Lac du Paladru in het departement Isère, Rhône-Alpes. Op de terrassencamping treft u kampeerplaatsen en er is de mogelijkheid tot het huren van bungalows. De camping beschikt over een animatieprogramma, snackbar en pizzeria. Op en rondom het meer kunt u vissen, zeilen, zwemmen en prachtige wandelingen maken.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Bord du Lac voor je op een rijtje gezet:

69

4

2 ha

500 m

Camping Le Bord du Lac

Frankrijk Rhône-Alpes Isère Bilieu

Route du Bord du Lac, 38850 Bilieu

+33 (0)4 76 06 67 00
Engels, Frans
half maart - september

1 Beoordeling

Review schrijven
  1. Gemoedelijke vriendelijke camping

    Gemoedelijke vriendelijke camping, entree is zeer stijl, plaatsen variëren in grootte. Sanitair is zeer netjes en wordt goed schoon gehouden. Aan het onderste pad bij het meer zijn een aantal seizoensplaatsen die er wat oud/rommelig bij liggen. Bij het meer is een heerlijk grasstrand en er zijn oude surfplanken waar de kinderen op kunnen dobberen. Het restaurant/bar/snackbar zag er prima uit, is soms wat luidruchtig. We hebben er geen gebruik van gemaakt dus ik kan hier geen oordeel over geven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.