Camping le Domaine du Cèdre in Rivières is een kleine camping op het platteland bij de rivier de Tarn in het gelijknamige departement in de Midi-Pyrénées.

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 47
Hoogte: 400 m

Camping le Domaine du Cèdre

Camping le Domaine du Cèdre in Rivières is een kleine gezinscamping op het platteland vlakbij de rivier de Tarn in het gelijknamige departement in de Midi-Pyrénées. Deze gemoedelijke camping beschikt over een zwembad en is het gehele jaar geopend.

De camping beschikt over een 50-tal chalets die van alle gemakken zijn voorzien. Er is een terras met tuinmeubilair waar u heerlijk kunt ontbijten in de ochtend met vers brood van de broodservice. Op de gemeenschappelijke barbecueplaats kunt u andere campinggasten ontmoeten. Verder kunt u afhaalmaaltijden bestellen, is er een wasserette en een campingwinkel aanwezig. De huuraccommodaties zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Op camping le Domaine du Cèdre kunt u zwemmen in het zwembad. De allerkleinsten genieten van het peuterbadje. Tijdens de zomermaanden organiseert de camping sportieve en muzikale activiteiten in de Kids Club voor kinderen vanaf 6 jaar. Ook is er een speeltuin, een volleybalveld en kunt u badminton spelen. In de zomer worden er allerlei excursies georganiseerd zoals een bezoek aan een wijnkelder met aansluitend een wijnproeverij. Even helemaal ontspannen kan tijdens een massage die te boeken is via de receptie.

Kleine camping Le Domaine du Cèdre in de Tarn

Waterliefhebbers zitten goed op camping le Domaine de Cèdre. Er is een kleine plezierhaven waar u met uw boot het water op kunt. Verder kunt u hier kanoën, waterskiën en met de waterfiets een tochtje maken. Er is 300 hectare aan viswater voor de visliefhebbers. Kom met het hele gezin een dagje minigolfen, tennissen of paintballen.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Domaine du Cèdre voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Domaine du Cèdre

Frankrijk Midi-Pyrénées Tarn Rivières

Parc Résidentiel de loisirs, 81600 Rivières

+33 (0)5 63 81 55 60
Engels, Frans
gehele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.