Camping Le Paradis du Campeur in Rocamadour is een gastvrije camping op 50m van een uitkijkpunt over de Middeleeuwse stad in de Lot in de Midi-Pyrénées.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 104
Kampeerterrein: 1,8 ha
Hoogte: 250 m

Camping Le Paradis du Campeur

Camping Le Paradis du Campeur in Rocamadour is een gastvrije camping op 50 meter van een geweldig uitkijkpunt over de Middeleeuwse stad in de Lot in de Midi-Pyrénées.

De kampeerplaatsen zijn geschikt voor caravans, campers en tenten. De plekken zijn groen en begroeid met gras. De bomen zorgen voor een verkoelende schaduw op een warme zomerdag. De paden op de camping zijn verlicht. Er zijn 10 douches op de camping met warm water en 8 toiletten. Ook is er een wasserette met wasmachine en droger. U kunt gratis gebruikmaken van een strijkijzer en strijkplank. Om in contact te blijven met het thuisfront biedt de camping gratis WiFi aan in de WiFi-zone bij de receptie.

Vanaf half mei tot en met half september opent camping Le Paradis du Campeur het verwarmde zwembad. Rondom het zwembad staan ligstoelen om in te relaxen of een goed boek te lezen aan het rand van het water. De kinderen kunnen genieten van een speelruimte in de schaduw met trampolines, schommels, glijbanen en een tafeltennistafel. In de maanden juli en augustus staat er een groot springkussen klaar met drie obstakels voor uren speelplezier.

Gastvrije camping Le Paradis du Campeur in de Lot

Tijdens een vakantie op camping Le Paradis du Campeur is er ook in de omgeving van alles te beleven. Trek de Dordogne-vallei in en ontdek de prachtige kleine dorpjes, de kastelen en de kerken. Mountainbikeliefhebbers maken mooie tochten op de fiets langs prachtige natuurplekken. Bezoek de grotten en kano over de rivier de Dordogne. De trein van Rocamadour stopt tegenover de camping, stap in en geniet van de prachtige lampjes tijdens de avondroute. Er zijn ook verschillende attractieparken in de buurt van de camping zoals la Forêt des Singes, het dierenpark van Gramat en de grotten van Lacave. Vraag bij de receptie voor korting op de entree.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Paradis du Campeur voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Paradis du Campeur

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Rocamadour

46500 Rocamadour

+33 (0)5 65 33 63 28
Engels, Frans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.