Algemene gegevens

Staanplaatsen: 61
Huuraccommodaties: 57
Kampeerterrein: 2,8 ha
Hoogte: 172 m

Camping Le Pardaillan

Camping Le Pardaillan is een charmante gezinscamping in het bos vlakbij het water gelegen in de Gers in het land van Artagnan en Armagnac in de regio Midi-Pyreneeën. Op de camping zijn vele activiteiten te vinden in een natuurlijk kader zowel cultureel, sportief als gastronomisch. De verschillende huuraccommodaties hebben allemaal hun eigen charme. Zo hebben een aantal chalets een mooie veranda, een eigen barbecue en een eigen parkeerplaats. Er zijn ook verblijven die aangepast zijn aan mindervaliden of oudere personen. Elke zondag vindt er een welkomstcocktail plaats om de nieuwe gasten wegwijs te maken op de camping. In de zomer is er een Kids Club en worden er interessante excursies voor het hele gezin georganiseerd. Geniet ook van het Happy Hour aan de bar op camping Le Pardailan en leef u uit tijdens de karaoke- of andere thema-avond.

Gezinscamping Le Pardaillan in de Gers

Vlakbij camping Le Pardaillan zijn er volop activiteiten te beleven en mooie dorpjes te bezichtigen. Het pretpark Walibi ligt in de buurt en staat garant voor een dagje vol plezier. Wandelaars en fietsers ontdekken de Gers via de vele wandel- en fietspaden die u langs de ongerepte natuur leiden. Iedereen die van cultuur houdt voelt zich helemaal thuis in deze regio vol kastelen, abdijen en monumenten.

Boek Camping Le Pardaillan bij een van onze partners:

Camping Le Pardaillan

Frankrijk Midi-Pyrénées Gers Gondrin

27 rue Pardaillan, 32330 Gondrin

+33 (0)5 62 29 16 69
Duits, Engels, Frans
begin april - begin oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.