Algemene gegevens

Staanplaatsen: 20
Huuraccommodaties: 5
Hoogte: 298 m

Camping Domaine au Piet

Camping Domaine au Piet in Montpézat is een kleine camping in de Gers met zwembad van Nederlandse eigenaren in het zonnige Zuidwesten van Frankrijk in de regio Midi-Pyrénées. De camping is voorzien van alle comfort, u verblijft in 1 van de 5 volledig ingerichte Karsten tenten (allebei max 5 pers.) of in de gîte. Vanuit de ingerichte tenten heb je een prachtig uitzicht. Kom je kamperen met een eigen tent, dan zijn er ruime staanplaatsen ter beschikking. Ook de passant met zijn camper is van harte welkom op Camping Domaine au Piet. Op het Domaine zijn een zwembad aanwezig en fraai sanitair. De rustige camping Domaine au Piet is kleinschalig en kindvriendelijk. Hier is genoeg ruimte en rust voor een heerlijke vakantie met zijn tweeën of met het hele gezin. ’s Avonds rust en geen stadslicht, alleen dat van de boerderijen in de omgeving. Op het terras van camping Domaine au Piet kunt u s’avonds een drankje drinken en 3 x in de week wordt er een thema-avond georganiseerd met buffet. Daar kunt u zich voor inschrijven. Ieder ochtend is er vers brood. Voor de kinderen is er een ontmoetingsplaats onder de kapschuur waar ze kunnen tafeltennissen, internetten, badmintonnen, zwemmen en voetballen. Voor de aller kleinste zijn er een zandbak en een speeltoestel. Er is genoeg te doen op 18 ha land, hier kunnen kinderen nog heerlijk buiten spelen.

Vakantie in de Gers bij Domaine au Piet

Camping Domaine au Piet ligt in het departement Gers (Midi-Pyrénées). De Gers is nog niet zo bekend als bijvoorbeeld de Dordogne, Haute-Garonne of de Provence, maar wordt wel vergeleken met het Toscane in Italië. Het is hier erg heuvelachtig en iedere zomer kunt u genieten van de prachtige zonnebloem velden. Daarnaast zijn er genoeg bezienswaardigheden en de sportieve vakantieganger hoeft zich niet te vervelen. Het is leuk om in ieder geval 1 keer een typische Franse markt te bezoeken. In Samatan (10 km) is iedere maandag “de markt”. Een van de grootste uit de regio Midden Pyreneeën. Die ontspannen sfeer die er hangt. Zoals het altijd beschreven wordt in boekjes, maar nu proeft u het in het echt.

We hebben een aantal opties voor Domaine au Piet voor je op een rijtje gezet:

Domaine au Piet

Frankrijk Midi-Pyrénées Gers Montpézat

Lieu dit Piet, 32220 Montpézat

+33 (0)5 62 62 44 52
Duits, Engels, Frans, Nederlands
juni - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.