Camping Le Domaine du Castex in Aignan is een familiecamping gelegen tussen de glooiende landschappen van de Gers in de Midi-Pyrénées.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 37
Huuraccommodaties: 16
Kampeerterrein: 2,6 ha
Hoogte: 141 m

Le Domaine du Castex

Camping Le Domaine du Castex in Aignan is een familiecamping gelegen tussen de glooiende landschappen van de Gers aan de rand van een middeleeuws stadje in de Midi-Pyrénées. De eigenaren van deze sfeervolle camping spreken Nederlands. De kampeerplaatsen zijn ideaal voor iedereen die houdt van rust, ruimte en natuur. Het kampeerterrein is groen en de plekken beschikken over veel schaduw. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een hotelkamer, chalet, mobilhome of gîte. In het kleine restaurant kunt u een hapje eten of een drankje nuttigen. Tevens beschikt het restaurant over een terras waar het heerlijk vertoeven is. Verder is er een broodservice en kunt u gebruikmaken van een grote barbecue op de camping. Omringd door groen en bloemen vindt u het openluchtzwembad van camping Le Domaine du Castex. Het zwembad is geopend van 1 mei tot september. Voor kinderen is er een speeltuin met uitdagende speeltoestellen. Er kan gesprongen worden op een van de trampolines. Sportliefhebbers zijn te vinden op het volleybalterrein of het voetbalveld. Ook zijn er tafeltennistafels en tafelvoetbal. Er is geen animatie op de camping.

Familiecamping in de Gers

In de buurt van camping Le Domaine du Castex ligt een tennisbaan voor de tennisliefhebbers. Op 4 kilometer van de camping kunt u naar hartelust paardrijden en vissen in de rivier. Ook het meer van Aignan ligt niet ver van de camping. Kom genieten op het strand en droom weg in de zon. Houdt u van iets sportiefs? Maak dan gebruik van de fitnesstoestellen in de openlucht. Voor het hele gezin is er een avonturenparcours in de bomen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €16 €18 €22 per dag
Extra persoon €6 €6 €8 per dag
Kind 3-12 jaar €4 €4 €6 per dag
Hond €2 €2 €4 per dag
Chalet 2/4 personen €300 €300 €510 per week
Chalet 4/6 personen €350 €350 €630 per week
Mobil home 4/6 personen €375 €375 €750 per week
Gîte 4/7 personen €450 €450 €840 per week
Gîte 8/12 personen €850 €850 €1350 per week

Le Domaine du Castex

Frankrijk Midi-Pyrénées Gers Aignan

32290 Aignan

+33 (0)5 62 09 25 13
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.