Alle foto's

Camping Les Lacs de Courtès in Estang

Camping Les Lacs de Courtès in Estang is een gezinscamping aan de rand van een privémeer op een bebost terrein van 7 hectare op het platteland van de Gers in de Midi-Pyrénées. Als u houdt van ontspanning, vissen of wandelen dan is deze camping uw ideale vakantiebestemming.

De ruime kampeerplaatsen zijn gelegen op een grasterrein met veel schaduw. De plekken zijn tussen de 90 en 160m2 en afgebakend voor optimale privacy. Ook geschikt voor tenten en campers. In dit kleine vakantiedorpje vindt u een snackbar voor lekkere afhaalmaaltijden. In het hoogseizoen is er ook de mogelijkheid om vers brood te kopen op camping Les Lacs de Courtès.

Een levendige camping voor het hele gezin: twee zwembaden, een peuterbad en een bubbelbad. Er is in de middagen altijd een badmeester aanwezig in het zwembad. Daarnaast is er een groot meer waar u kunt vissen en kanoën. Voor zowel volwassenen en kinderen is er een animatieteam met onder andere aquagym, minigolf en volleybal. Het animatieteam staat ook ’s avonds voor u klaar met thema-avonden en ander vertier.

Kamperen in de Gers bij Les Lacs de Courtès

Volledige ontspanning vindt u in de thermen van Barbotan op een paar kilometer van camping Les Lacs de Courtès. Boek een speciaal verwenarrangement via de camping. Compleet uitgerust gaat u kanoën in Beaucaire, klauteren in een bomenparcours Saint-Pierre-du-Mont of raften in Lourdes. In deze katholieke bedevaartplaats vindt u de prachtige Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes grot en het heilige bronwater. Verder is de Midi-Pyrénées ook prachtig om te voet of per mountainbike te ontdekken.

Overige information van deze accommodatie

Camping Les Lacs de Courtès
Frankrijk Occitanië Gers Estang

32240 Estang

Engels, Frans
maart - oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe