Camping Domaine Le Castagné in Auch is een kleinschalige rustige camping in de hoofdstad van de Gers aan een meer in de Gascogne in de Midi-Pyrénées.

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 12
Huuraccommodaties: 15
Hoogte: 172 m

Camping Domaine Le Castagné

Camping Domaine Le Castagné in Auch is een kleinschalige rustige camping in de hoofdstad van de Gers aan een meer in de Gascogne in de Midi-Pyrénées. Overdag zijn er leuke activiteiten, in de avond heerst er rust en kalmte op deze camping.

De kampeerplaatsen liggen half in de zon, half in de schaduw en zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Elke plek beschikt over een elektriciteitsaansluiting en er is een barbecue tot uw beschikking. Daarnaast kunt u hier ook een chambre d’hôte boeken, of een vakantie in een van de gîtes, chalets of cottages doorbrengen. Honden verblijven gratis op deze camping.

Op camping Domaine Le Castagné kunt u zwemmen in het openlucht zwembad met peuterbad voor de kleintjes. In de speelruimte voor kinderen vindt u een glijbaan, tafeltennis en verschillende speelautomaten. Eenmaal per week organiseert de camping een thema-diner. Ontmoet andere campinggasten en doe mee aan een potje jeu de boules. Het hele gezin vermaakt zich op de minigolfbaan.

Camping Domaine Le Castagné in de Gers

Ga het meer bij camping Domaine Le Castagné op met een waterfiets die u gratis kunt huren bij de receptie. Bezoek ook het mooie Auch en haar indrukwekkende kathedraal. Houdt u van golfen? Neem uw clubs mee naar de golfbaan in Auch. Een unieke manier om de Gers te ontdekken is vanuit de lucht. Boek een tocht in een luchtballon en laat u meevoeren door de wind.

We hebben de beste opties voor Domaine Le Castagné voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15 €15 €15 per nacht
Extra persoon €5 €5 €5 per dag
Extra persoon tot 7 jaar €3 €3 €3 per dag
Cottage 6 personen €360 €460 €650 per week

Domaine Le Castagné

Frankrijk Midi-Pyrénées Gers Auch

chemin de Naréoux, rouet de Toulouse, 32000 Auch

0033 (0)5 62 63 32 56
Engels, Frans, Spaans
januari - december

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.