Alle foto's

Camping du Lac in Marciac

Camping du Lac in Marciac is een rustige gezinscamping met prachtige uitzichten op de Pyreneeën en in de buurt van een meer in de Gers in de Midi-Pyrénées. Bent u op zoek naar rust en kalmte, dan bent u op het goede adres.

De kampeerplaatsen liggen in een groene omgeving met schaduw of zon, net wat u zelf graag wilt. Meer dan de helft van de plekken beschikken over een elektriciteitsaansluiting. De sanitairblokken beschikken over warm water, er is een wasmachine en een kleine campingwinkel met vers brood elke ochtend. Er is een internetverbinding beschikbaar op de gehele camping. Ook biedt camping du Lac verschillende huuraccommodaties aan.

U kunt zwemmen op camping du Lac in het openluchtzwembad. Voor kinderen is er een speeltuin waar ze zich lekker kunnen uitleven. Ontmoet andere campinggasten op de jeu de boulesbaan tijdens een ongedwongen wedstrijd van deze typische Franse sport.

Rustige camping du Lac in Marciac

Camping du Lac ligt in een klein Frans stadje, Marciac, met een groot plein waar elke woensdag een markt plaatsvindt. Trek de omgeving in en bewonder de prachtige cultuur en natuur die de Gers u te bieden heeft. Bezoek bijvoorbeeld de bastide van Marciac en haar schatten. Neem een flyer mee en lees alles over deze bijzondere plek. U verblijft in de Gascogne, het hart van de Armagnac en haar heerlijke wijnen. Dineer in een van de vele restaurants en proef een van deze wijnen en natuurlijk de regionale specialiteit eendenlever.

Overige information van deze accommodatie

Camping du Lac (Marciac)
Frankrijk Occitanië Gers Marciac

32230 Marciac

Duits, Engels, Frans
half maart - half oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe