Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 40
Kampeerterrein: 42 ha

Camping Le Hameau des Etoiles

Camping Le Hameau des Etoiles in Fleurance is een gastvrije camping gelegen tussen de zonnebloemen in de Gers rondom een meer vol vis in de Midi-Pyrénées. Als u van sterren houdt dan is dit de perfecte camping: als enige in Europa beschikt de camping over een observatiecentrum om naar de sterren te kijken.

Er zijn twee soorten chalets op camping Le Hameau des Etoiles: 4-persoons chalets en 6-persoons chalets. Alle huuraccommodaties zijn voorzien van alle gemakken van thuis. Heerlijk genieten van de zon en de natuur kan op het overdekte terras. Maak gratis gebruik van het tuinmeubilair. U heeft de mogelijkheid om uw verblijf uit te breiden met half of vol pension. Daarnaast is er een bar waar u een drankje kunt doen in de zon.

Op deze rustige camping is het zwembad de hele dag geopend waar u ontspannen kunt zwemmen. In de bioscoopzaal worden verschillende interessante films vertoond. Uniek in Europa is het observatiecentrum op camping Le Hameau des Etoiles. Kom ’s avonds naar de honderden sterren kijken die de hemel boven de camping verlichten.

Camping Le Hameau in de Gers

Camping Le Hameau des Etoiles is een ideale stopplaats wanneer u op weg bent naar Santiago de Compostella. De Gers is ook de perfecte omgeving om prachtige wandeltochten te maken in de natuur. De historische dorpjes en steden doen het hart van menig cultuurliefhebber sneller kloppen. Voor golfliefhebbers is er een 9-holes golfbaan ‘Golf de Fleurance’. In de thermen van Lectoure is het pas echt genieten van alle helende baden en vele schoonheidsbehandelingen. Bewonder ook het kasteel in Lavarens met prachtige uitkijk over de heuvels.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Hameau des Etoiles voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Hameau des Etoiles

Frankrijk Midi-Pyrénées Gers Fleurance

Domaine de Haumont, 32500 Fleurance

+33 (0)5 62 07 58 56
Engels, Frans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.