Meer foto's

Sites et Paysages Aramis

Camping Aramis in Marsan is een kleinschalige camping in het hart van de Gascogne tussen de zonnebloemvelden en de heuvels in de Gers in de Midi-Pyrénées. Kom zwemmen in het waterpark met overdekt en verwarmd zwembad.

Er zijn twee soorten kampeerplaatsen op de camping. Comfort plaatsen met elektriciteit of plekken zonder aansluiting. U kunt kiezen tussen een plekje in de zon of in de schaduw, in een rustige omgeving of juist dichtbij alle activiteiten. Gaat u niet met de tent of caravan op vakantie dan kunt u kiezen uit de verschillende huuraccommodaties. De sanitairblokken zijn ook toegankelijk voor mindervaliden en er is een aparte babyruimte.

Lekker uitrusten op de zonnebedjes bij het zwembad of in de zen-ruimte. Boek een reflexmassage voor totale ontspanning. In de maanden juli en augustus worden er ludieke activiteiten georganiseerd in de Kids Club voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Minigolf, beachvolley en tennis zijn ook te vinden op camping Aramis. De kleintjes genieten van de trampoline en het springkasteel. Ook de avonden worden goed verzorgd met dansavonden, bingo en thema-avonden met lekker eten.

Kleine camping Aramis, kamperen in Gascogne

Elke donderdagochtend organiseert camping Aramis een excursie naar het tegenover gelegen boerenbedrijf waar u lokale producten kunt kopen. Dieren bewondert u in de dierenparken zoals African Safari, la Ferme au Cerfs en la Maison des ânes. De Gers leent zich uitstekend voor mooie wandeltochten. Ga ook eens met de fiets, de motor of de boot en ontdek de prachtige natuur. In de buurt van de camping kunt u naast wandelen ook quadrijden, paintball spelen en paardrijden.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Sites et Paysages Aramis op de campingwebsite of bij een van onze partners:

Camping Sites et Paysages Aramis
Frankrijk Midi-Pyrénées Gers Marsan

Quartier Gaubette, 32270 Marsan

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe